A od Bojana – dres

Krkić: Nole, druže moj

Novak Đoković, veliki ljubitelj fudbala, od igrača Rome dobio na poklon crveni dres sa posvetom

Tenis
> 00:00h

Prijatelji! Poznato je da je Novak Đoković pasionirani ljubitelj fudbala, pa ga je poklon od Bojana Krkića - dres Rome - baš obradovao. Noletu je dres doneo Bojanov otac, jerje Krkić junior morao ranije da napusti Rim. Ipak, bivši fudbaler Barse na majici je napisao „Za mog druga Đokovića“.

- Pre neki dan smo se videli i Bojanov otac mi je uručio dres. Veliko mi je zadovoljstvo, jer smo mi drugari, i vidite kako mi je lepu posvetu napisao. Nisam navijač Rome, ali drago mi je što sam dobio ovakav poklon. Moj omiljeni klub je Milan, ali i ovo je super gest - rekao je Đoković.

Na naš komentar da dres neće moći da obuče zbog veličine, on je uz osmeh kratko odgovorio:

- Bojan je nizak, ali to nije toliko važno.

Slomio reket i Huana Monaka

Novak se plasirao u četvrtfinale mastersa u Rimu pobedom nad Huanom Monakom sa 2:1 (4:6, 6:2, 6:3). Zbog lošeg starta Nole je krajem prvog seta, razočaran svojom igrom, polomio reket.

- Znam da to nije najbolji primer ponašanja, ali uvek sam na terenu pokazivao svoje emocije. Možda mi je to malo i pomoglo. Verovatno i dalje skupljaju delove na terenu. Srećan sam što sam pobedio - kazao je Nole, a rival u narednoj rundi biće mu Žo Vilfred Conga.