Foto: Nebojsa Mandic

Zajednički ciljevi

PRIHVATILI POZIV: LSV ulazi u gradsku vlast Novog Sada

Gradski odbor LSV Novi Sad odlučio je da prihvati poziv za učešće u gradskoj vlasti jer, kako kažu, nemaju pravo da odbiju poziv za pomoć gradu, a program koji im je predočen poklapa se sa njihovim planom prioriteta za razvoj Novog Sada.

Srbija
> 00:00h

Iz te stranke su saopštili da je činjenica da su Novom Sadu neophodni krupni rezovi, veliki potezi, reorganizacije i infrastrukturni projekti.

"Važno je da u tome učestvujemo jer LSV ima ljude i znanje da doprinese razvoju grada, a program koji nam je predočen se u velikoj meri poklapa sa našim planom i prioritetima u razvoju Novog Sada. Nemamo pravo da odbijemo poziv za pomoć Novom Sadu", navodi se u saopštenju.

Aktivno ćemo učestvovati u gradskoj vlasti kako bi maksimalno unapredili život građanki i građana, što je i normalan cilj svake stranke, naročito na lokalnom nivou.

"Ujedno, odluka o učešću u lokalnoj vlasti znači ne samo veliku odgovornost prema našem gradu i prema našim biračima, nego i našim političkim ciljevima, jer je rad za bolji, opremljeniji i uređeniji Novi Sad, neizostavan deo borbe za bolji život u AP Vojvodini i i njenu punu autonomiju", navodi se u saopštenu koje je potpisao predsednik GO LSV Aleksandar Karavić.