Foto: Opel

NOVA ASTRA ZA ČABU SILAĐIJA: Sa Opelom do olimpijske medalje!

Kompanija Opel Southeast Europe LLC je u Zrenjaninu u saradnji sa dilerom "Opel Ćirkom" svečano uručila novu "opel astru K" srpskom plivaču Čabi Silađiju!

Auto
> 17:48h

Tom prilikom, uspešnom mladom olimpijcu, koji je prošle godine postavio novi nacionalni rekord, ključeve nove "astre" je uručio predstavnik kompanije Opel, menadžer flotne prodaje Miroslav Vrcelj, koji mu je i poželeo sreću pred Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Svi prisutni su imali priliku da se upoznaju sa Čabom Silađijem kao i sa njegovim novim automobilom – jedinstveno brendiranom "astrom K" koja nosi poruku podrške za nove pobede i ostvarivanje najboljih rezultata. Kao dugogodišnji ljubitelj "Opel" brenda, Čaba Silađi je izrazio zadovoljstvo što će imati mogućnost da se u svom omiljenom modelu automobila dodatno približi postavljenim ciljevima.

Foto: Opel

Čaba Silađi, kroz vredan rad, trud i zalaganje iz godine u godinu ostvaruje sve zapaženije rezultate na domaćoj i međunarodnoj sceni, uprkos svim izazovima koji mu se nađu na putu. To su upravo razlozi zbog kojih je kompanija Opel odlučila da podrži našeg mladog olimpijca i pruži dodatni podstrek koji će ga voditi do novih uspeha.

Inovativne tehnologije, vrhunska funkcionalnost, ekonomičnost i udobnost čine Opel Astru idealnim saputnikom do velikih pobeda u bazenu. Srećno Čaba!