Foto: Damir Dervišagić

Nikolićevoj ispala sisa na nastupu u Crnoj Gori

NEMIRNI SILIKONI ANE NIKOLIĆ: Au, kako peva! Sve pršti!

Pevačica se na nastupu u Budvi zaigrala uz novu pesmu „Frigidna“, pa je u jednom trenutku njena desna dojka izletela iz kombinezona i prikazala se pred publikom

Stars
> 19:46h

Kad Ana Nikolić peva, to sve pršti! Tako je bilo i nedavno u budvanskoj diskoteci „Trokadero“ - prštalo je na sve strane, pa je čak i njena sisa izletela iz kombinezona. Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da zgodna Paraćinka ima baš nemirne grudi. Naročito kad peva novi hit „Frigidna“. Zaigrala se Ana pred masom u diskoteci, pa nije ni primetila da se njena silikonska drugarica smeši publici.

Đipanje

Da je kojim slučajem videla svoj dekolte, sigurni smo da bi se time pozabavila, ali ovako, Ana je đipala i đipala, a sisa je sve vreme bila na oku njenim fanovima. U nekom trenutku jedan mladić iz publike je rešio da se našali s njom, pa joj je doviknuo: - Ana, hoćeš li nas to podojiti?

Nije joj prvi put

Tek tada je Nikolićeva shvatila da je njen toples u prvom planu i da stotine ljudi bez treptanja gleda u nju baš zbog toga. Ona im je okrenula leđa, namestila kombinezon i nastavila da igra. Tada im je u prvom planu bila ogrlica s njenim imenom, ali to više nikoga nije zanimalo. Zbog ovoga ispadanja Ana se nimalo nije potresla. A i što bi kad je na takve situacije odavno navikla. Jer ovo nije prvi put da njene gole grudi zabavljaju masu. Narod se bar njenih silikonskih lepotica nagledao.