Foto: Preentscreen YT

Stravična porodična tragedija u Teksasu

MAJKA MONSTRUM: Ubila dve ćerke na ulici dok su je molile da ih poštedi, pa se vratila po još metaka

Na dan kada je ubila svoje dve ćerke nasred puta Kristi Šits obukla je ljubičastu haljinu i pozvala porodicu na sastanak u dnevnu sobu, a posle toga je počela da puca na njih.

Planeta
> 14:26h

Porodica je pobegla na ulicu pred Kristi, za koju prijatelji kažu da je bila privržena i ponosna majka. Suprug Džejson uspeo je da se spasi begom u obližnju slepu ulicu, ali ćerke nisu bile te sreće.

Sedamnaestogodišnja Medison Šits srušila se na ulici, gde je i umrla od povreda u vrat i grudi. Pet godina stariju Tejlor, koja je umrla u bolnici, majka je ustrelila u glavu i torzo.

Pošto je majka izvukla oružje, ćerke su panično zvale 911. Na objavljenim snimcima poziva čuje se jedna ćerka kako preklinje majku: "Molim te! Oprosti mi! Molim te, nemoj da pucaš!".

Drugi ženski glas se čuje kako viče: "Molim te, žao mi je. Molim te! Nemoj da pucaš u nju!"

Veći deo poziva je gotovo nerazgovetan, ali u jednom trenutku čuje se dublji glas, verovatno supruga Džejsona, kako govori: "Obećavam ti, sve što želiš!". Poziv je u tom trenutki prekinut.

Komšija je čuo pucnjeve i zvao policiju. Rekao je da vidi ženu s pištoljem i da su dve osobe pogođene. Komšijino ime nije objavljeno zbog njegove anonimnosti, ali detalji koje je preneo policiji tokom poziva u pomoć su ipak dosprli u javnost.

Starija ćerka bila je živa u trenutku kolabiranja na putu, a njena majka je pokušala da je ponovo upuca. Međutim, Kristi je posedovala samo malokalibarski revolver s pet metaka, koji su joj ponestali.

Vratila se u kuću, napunila revolver, izišla na put i ponovo upucala stariju ćerku.

Nedugo posle komšijinog poziva, policija je izišla na intervenciju i zatekli su Kristi na putu. Pošto je odbila da odloži oružje, ubijena je jednim metkom u grudi.