Foto: Nemanja Gavrilov

Tragedija na Novom Beogradu

UZNEMIRUJUĆI PRIZOR UŽASNA NESREĆA KOD BELVILA: Motorista usmrtio ženu pešaka

BEOGRAD - Nepoznata starija žena poginula je sinoć na Novom Beogradu, kada ju je kod pešačkog prelaza udario motor "jamaha" kojim je upravljao A. V. (28).

Crna Hronika
> 00:00h

Nesreća se dogodila kod pešačkog prelaza, koji se nalazi kod tramvajske stanice u Ulici Jurija Gagarina kod naselja Belvil, oko 21 sat. Motorista je išao iz pravca Novog Beograda i udario ženu, nakon čega je proklizao i pao na dvadesetak metara od nesreće.

Foto: Nemanja Gavrilov

Žrtva je letela nekoliko metara i poginula na licu mesta, tako da su lekari mogli samo da konstatuju smrt, dok je vozač motora povređen.

- Čuo sam da je žena pretrčavala ulicu kako bi stigla tramvaj i onda ju je pokupio motor. Međutim, ne znam da li je bilo crveno ili zeleno svetlo za pešake. Ono što je strašno je to što u trenutku nesreće, nije radilo ulično svetlo. Kada se udes dogodio bio sam u svom stanu, i video sam samo trenutak kada je motorista pao - rekao je jedan od sugrađana.

Foto: Nemanja Gavrilov

Motorista je prebačen u Urgentni centar na odeljenje neurohirurgije. Motorista je bio svestan posle pada, podigao se na kolena i pljuvao je krv, kako nezvanično saznajemo.

Deo ulice u kojem se dogodila nesreća neko vreme je bio zatvoren za saobraćaj zbog policije koja je vršila uviđaj, a po putu su se mogle videti kese koje su najverovatnije pripadale poginuloj ženi.