Foto: Instagram

Fudbaler spopadao hrvatsku pevačicu

HIT: Ronaldo slao Nives golišave fotke!

Celzijusova je na Instagramu napisala da je neko ucenjuje fotografijama na kojima se vide poruke koje je razmenila s Portugalcem, pa je rešila da ga preduhitri i sama ih plasira

Francuska 2016
> 00:00h

Nives Celzijus objavila je na društvenim mrežama svoju prepisku sa Kristijanom Ronaldom. Hrvatska pevačica odlučila se na ovaj postupak jer ju je neko ucenjivao da će objaviti ove poruke.

- I tako danas se neki pametnjaković dosetio kako bi mogao da zaradi 10.000 evra. Poslao mi je poruku da otkupim svoje fotografije ili će ih prodati medijima. Poštedeću te truda slanja i sama ću objaviti fotku - napisala je pevačica na Instagramu uz fotografije na kojima se vidi kako kuca poruke Ronaldu.

- Hm, mislim da ne. Šta radiš? - napisala je Nives fudbaleru, a kao odgovor je dobila njegovu polugolu fotografiju na kojoj se ne vidi glava. - Hm, zašto mi to šalješ - upitala je pevačica Ronalda, koji joj nije odgovorio na pitanje, već ga je zanimalo da li će se videti u Francuskoj, gde se trenutno održava Evropsko prvenstvo u fudbalu. - Luda si. Dolaziš li na utakmicu? - napisao je Kristijano, na šta je atraktivna Hrvatica, konstatovala da će mediji opet pisati o njihovom susretu. - Kao s mojim bivšim kolegom Mecijem. Sa mnom sve. Najlepši par - napisao je Ronaldo aludirajući na priču o vezi Nives i bivšeg nemačkog reprezentativca Kristofa Meceldera.

Kurir svedok SEKS S RONALDOM U BEOGRADU Nives ne krije da je imala seks sa Ronaldom, a novinar Kurira bio je svedok njihovog u beogradskom hotelu „Hajat“. Bilo je to u martu 2003, kad je Portugal gostovao Srbiji. Do susreta je došlo posle doručka Portugalaca u holu hotela, odakle su se Nives i Kristijano uputili zajedno u lift.