Foto: Stefan Jokić

Julijana Živojinović i dalje neutešna

BATINA UDOVICA OČAJNA Lula Živojinović: Vrati mi se, živote moj

Glumčeva žena juče na Novom groblju u prisustvu porodice i prijatelja, obeležila 40 dana od njegove smrti

Pop kultura
> 00:00h

Porodica Živojinović juče je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju dala četrdesetodnevni pomen njihovom Bati.

Velimiru Živojinoviću su sveću na njegovoj večnoj kući, osim najbližih, upalili i bliski prijatelji i nekoliko kolega iz sveta glume i politike.

Ne može da se navikne na život bez Bate... Lula Živojnović

Batina supruga Lula na groblje je stigla sa unukama Dinom i Julijanom i nije mogla da zaustavi suze dok se pozdravljala sa svima koji su došli da još jednom odaju počast njenom suprugu. Njeni bol i tuga za suprugom ne jenjavaju. I dalje se ne miri s činjenicom da njenog Bate više nema. Uplakana je upalila sveću, a kad je trebalo da krene kući, jedva se odvojila od glumčevog groba. - Čekaj da mu upalim cigaretu i poljubim ga - kroz plač je rekla Lula, a potom zajecala. - Vrati mi se, živote moj - plakala je Lula, a zatim joj je prišla Radmila Živković s kućnim prijateljem Radošom Milenkovićem.

Unuka Dina i dalje pati za svojim dedom. - Deka mi sve više nedostaje. To što je on bio Bata, samo je još teže. Moj tata takođe ovo teško podnosi, ali hrabro. Bata je bio stub naše porodice - rekla je Dina. Pomenu su prisustvovali i Aleksandar Antić, Vanja Bulić, Žarko Obradović i drugi.

Dužnost ANTIĆ POMAŽE LULI ŽIVOJINOVIĆ Aleksandar Antić je uz Batinu porodicu. - Kao da smo ga juče ispratili. Tokom ovih 40 dana bili smo uz Lulu. Dužni smo da joj pomognemo - rekao je Antić.