Foto: Metro-Goldwyn-Mayer Pictures

Uspele su!

GOLOTINJA SE NJIMA BAŠ ISPLATILA: 8 žena kojima je lansirana karijera zbog jedne gole scene!

Često se od glumaca traži da glume u ulogama koje se ne nalaze u njihovoj komfornoj zoni. Bilo da je u pitanju portretisanje nekoga koji ima suprotni moral sa kojim ne mogu da se povežu, sve je to deo posla.

Pop kultura
> 00:00h

Jedna od najtežih stvari sa kojima se glumci suočavaju su skidanje pred kamerama. Nije lako ostati u liku dok se skidate pred članovima ekipe, rediteljem...Ipak, te kratke scene mogu da donesu neverovatnu pažnju fanova širom sveta. Ovo je lista žena koje su se usudile da se skinu i njihova karijera je odmah posle zablistala. Adel Eksarkopulos i Lea Sejdo u filmu "Blue Is The Warmest Colour" Njih dve oživele su Adel i Emu u ovoj romantičnoj drami. Francuski film koji je premijeru imao na Kanskom festivalu 2013. godine gde su obe glumice dobile zlatnu Palmu. Njih dve glume u ljubavnoj sceni koja traje čitavih 6 minuta.

foto: Wild Bunch

Eksarkopulos je posle toga startoval akarijeru u Severnoj Americi u filmu Šona Pena "The Last Face".

foto: Adèle Exarchopoulos / Instagram

Možda možete da prepoznate Sejdo kao jednu od Bondovih devojaka iz filma "Spectre".

foto: Léa Seydoux/Instagram

Eva Amuri Martino u Kalifornikaciji Eva može da bude ćerka Suzan Sarandon, ali ona se nimalo nije oslanjala na ime svoje poznate majke kako bi uspela u poslu. Eva je učestvovala u raznim projektima pre nego što je dobila ulogu striptizete u tv seriji "Kalifornikacija".

foto: Showtime

Od tada je radila sa pauzama dok je bila uz svoju ćerkicu i muža Kajla Martina. Film "Mothers and Daughters" premijerno je prikazan ovog proleća a u njemu glumi sa svojom majkom, naravno majku i ćerku.

foto: Eva Amurri Martino / Instagram

Džesika Pare u "Hot Tub Time Machine" Njena najzapaženija uloga do sada je u seriji "Mad Men". Pre toga ova kanadska glumica pojavila se u "Lost and Delirious" gde je njen lik pokušavao da otkrije svoju seksualnost. Ipak njena seksi uloga u "Hot Tub Time Machine" je ona u kojoj je bila primećana zbog nečeg više od glumačkih veština.

foto: MGM

Kada se završila seroja "Mad Men", Pare je radila na filmu "Lovesick", romantična komedija.

foto:Jessica Paré / Instagram

Salma Hajek u "Desperado" Salma je imala već uspešnu karijeru u serijama u Meksiku. Iako nije znala dobro engleski jezik, želela je da se ostvari u Holivudu. I to je i uradila kada je dobila ulogu u filmu "Desperado" 1995. godine pored Antonija Banderasa.

foto:Columbia Pictures

Banderas i Salma imali su vrelu scenu seksa gde je lepa glumica pokazala sve! Ona je nominovana i za Oskara za ulogu u filmu "Frida". Sada živi u Francuskoj sa mužem i ćerkom, ali stalno ide u SAD zbog posla.

foto: Salma Hayek / Instagram

Natali Emanuel u "Igri Prestola". Natali glumi odanu slugu, savetnika i prevodioca za Majku Zmajeva, Deneris Targarijan. Njen lik, Misandej je obično tiha i u pozadini. Ipak, dovoljna je samo jedna scena kada se kupa u reci gola da je dovede u centar pažnje.

foto: HBO

Ona je nastavila sa radom na seriji, ali se pojavljuje i u "Fast and Furious".

foto: Nathalie Emmanuel / Instagram

Šenon Elizabet u "Američkoj piti" Postala je fantazija svakog tinejdžera kada se pojavila u filmu kao student na razmeni, Nadia, 1999. godine. Ona u toplesu dok je kroz rupu na zidu gleda jezivi i napaljeni tinejdžer koga glumi Džejson Bigs.

foto: Universal Pictures

Elizabet je osnovala svoju filmsku produkciju, režira muzičke spotove, a 2001. godine osnovala je i neprofitnu organizaciju za spas životinja.

foto: Shannon Elizabeth / Instagram

Nataša Henstridž u "Species" Ona je radila kao model od svoje 15 godine pre nego što je dobila svoju prvu ulogu u filmu "Species". Kanadski model i glumica većinu filma je gola i pokušava da nađe ljudsko biće sa kojim bi se razmonažavala. Tada je prozvana novom "fatalnom ženom".

foto: Metro-Goldwyn-Mayer Pictures

Glumila je u dosta uloga, ali priznaje da ne ume dobro da proceni scenario. Odbila je film "Independence Day" i "Men in Black". Još uvek glumi i bavi se manekenstvom.

foto: Natasha Henstridge / Instagram

(LifeBuzz)