Foto: Profimedia

Zbog para ili ljubavi?

(FOTO) PONOVO SREĆNA MAMA: Madona se pomirila sa otuđenim sinom Rokom

Posle višemesečne drame, Madona je uspela da ponovo uspostavi dobre odnose sa sinom Rokom kog je dobila sa britanskim rediteljem Gajom Ričijem.

Pop kultura
> 00:00h

Madona i njen sin Roko viđeni su zajedno u jednom restoranu u Londonu što je pokrenulo glasine da su se pomirili. Pojedini mediji išli su i toliko daleko u predviđanju da su je opet spajali sa bivšim suprugom, Gajom Ričijem. Kraljica popa potvrdila je da je u dobrim odnosima sa sinom kad je na Instagramu objavila fotografiju Roka sa ćerkom Lurdes iz prethodnog braka

Brat i sestra ponovo zajedno (Foto: Profimedia)

Izgleda da u Madona i Gaj Riči na dobrom putu da unormale odnose i reše problem oko starateljstva nad sinom. Odnosi između bivših supružnika su se poboljšali od kako se Madona preselila u London.

"Gaj je odvezao Roka kod majke i njih dvoje su dugo pričali. Izgleda da se stvari vraćaju u normalu" rekao je izvor blizak pevačici.

Dobar sin? (Foto: Profimedia)

S druge strane, pojedini mediji prenose kako se Roko samo uželeo majčinog novca, a Madona više nije mogla da izdrži bez deteta. Roko je pre šest meseci otišao od majke i preselio se u London, optužujući je da ga ona zapostavlja jer je stalno na muzičkim turnejama.

(DailyMail)