Žurka počinje

(KURIR TV) SVE SPEMNO ZA NAJVEĆI SPEKTAKL: Pogledajte kakva je atmosfera pred početak Exita

Direktor i osnivač EXIT festivala Dušan Kovačević izjavio je da je sve spremno za početak ovogodišnjeg EXIT-a, za koji je rekao da će biti najveći spektakl do sada na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Pop kultura
> 19:24h

Kovačević je rekao da sve posetioce na Petrovaradinskoj tvrđavi očekuju brojna iznenađenja, među kojima i niz stvari sa kojima do sada nisu imali prilike da se susretnu na EXIT-u.

"Najveće iznenađenje neću otkriti i ostaviću da ga otkriju sami posetioci i da se uvere da se stvarno radi o velikom iznenađenju", rekao je Kovačević.

Prema njegovim rečima, na Petrovaradinskoj tvrđavi za ovogodišnji festival je postavljeno više od 30 bina i različitih festivalskih zona.

Kovačević je kazao da pored glavne festivalske bine i dens arene na koje su posetioci već navikli, ove godine će biti organizovana "Planeta piva", zatim planetarijum koji će otvoriti vrata za sve one koji žele da posmatraju vasionu, a na EXIT se vraća i "Zip line".

"Tvrdava će biti ukrašena kao nikada do sada i sve govori da nas očekuje zaista najbolji EXIT do sada", istakao je Kovačević.

Foto Kurir

On je posebno naglasio da je na tvrđavu stiglo novo trenutno najmodernije ozvučenje na svetu i po prvi put u Evropi biće instalirano baš na EXIT-u.

"To je nešto što je do sada neviđeno na našim prostorima i EXIT festival će biti u prilici da prvi ponudi za nekoliko nivoa kvalitetniji i bolji zvuk nego što je to bio slučaj do sada i što je bilo uobičajeno u Evropi. To je nešto što se zaista mora čuti", istakao je Kovačević.

Foto Kurir