Foto: Damir Dervišagić

Kao u bajci

HOLIVUDSKI ŽIVOT MINISTARKE SAOBRAĆAJA: Mihajlovićka kupila teretanu za 3.000 evra!

Potpredsednica vlade i funkcionerka SNS, posle bespravne gradnje na Dedinju, skupocenog nakita i lične šminkerke i frizerke koju plaća 500 evra, sada ima i sportski kutak u stanu

Politika
> 00:00h

Ministarka saobraćaja, građevine i infrastrukture i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović opremila je svoj stan spravama za teretanu i za to iskeširala oko 3.000 evra, saznaje Kurir! Kako bi mogla svako jutro da vežba i tako ostane u dobroj formi, ministarka se pobrinula da za to ne gubi previše vremena tako što će ići u teretanu da trenira, nego je u svom stanu napravila sportski kutak, odnosno mini-teretanu. - Zorana je odlučila da ne troši vreme na odlazak u teretanu, pa je kupila nekoliko sprava za kućnu varijantu i vežba revnosno svako jutro. Trener joj je objasnio kako pravilno da koristi sprave i sada se tome posvetila intenzivno - otkriva izvor Kurira. Poput holivudske zvezde, ministarki posle jutarnjeg treninga, na kojem se dobro oznoji, već oko sedam ujutru dolazi profesionalna šminkerka i frizerka, o čemu je Kurir već pisao, a koju plaća oko 500 evra mesečno. Zbog toga je Mihajlovićeva uvek besprekorna kad je reč o stajlingu jer se i finansijski dobro posvećuje svom imidžu. Podsećanja radi, Kurir je nedavno pisao da je funkcionerka SNS spremna da iskešira veliki novac za nakit, garderobu i ostale modne detalje. Tako su na njoj viđeni „diorov“ sat od 20.000 evra, 18-karatni zlatni lančić s priveskom - medvedićem italijanske kuće „Pomelato“ - od oko 3.000 evra, tašnica „džimi ču“ od „sićušnih“ 1.195 evra, svilena marama modne kuće „Erme“ od 230 evra, ali i baletanke „džimi ču“ vredne 475 evrića. Odakle ministarki toliko novca za gala život koji vodi, dosad nije htela da odgovori, a jedna od afera koja je takođe uzdrmala javnost, a koju je naš list obelodanio, jeste da je sama sebi pribavila saglasnost za legalizaciju stana od 118 kvadrata, koji je bespravno izgrađen na Dedinju. Ministarka juče nije odgovarala na naša pitanja o kućnoj mini teretani.

Imovinska karta TVRDI DA NEMA ŠTEKOVE U BANKAMA Ministarka Zorana Mihajlović je Agenciji za borbu protiv korupcije prijavila da poseduje četvorosoban stan od 140 kvadrata, automobil marke „tojota“ iz 2008. godine, koji je kupila na lizing, a navedeno je da nema depozite i štedne uloge u bankama i drugim finansijskim organizacijama u zemlji i inostranstvu, te da je kao predsednik Upravnog odbora Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije primala mesečno 43.615 dinara.

Konkurs TRAŽI ČISTAČICU Da ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović vodi holivudski život, govori i činjenica da se bacila u akciju traženja čistačice jer nema vremena sama da brine o domaćinstvu. - Ona sada traži pouzdanu osobu koja bi održavala higijenu u stanu. Posvećena je poslu, izgledu i detetu - ističe naš sagovornik koji je dobro upućen i u privatan život potpredsednice vlade.