Foto: Kurir I Printscreen Instagram

Zgodni, preplanuli i neodoljivi

(FOTO) Nećete moći da ih izbacite iz glave: Ovako se najbolji srpski frajeri provode na letovanjima!

Letnja sezona uveliko je u punom jeku, a iako su poznate dame te čije fotografije sa egzotičnih destinacija najčešće imamo priliku da vidimo, ni muškarci sa javne scene nisu nas uskratili za nezaboravne prizore.

Stars
> 00:00h

I jači pol odlučio je da spakuje kofere i uputi sa na zasluženi letnji odmor, neki u društvu svojih lepših polovina, aneki sa prijateljima.

Bez obzira na to koju destinaciju i društvo su odabrali, potrudili su se da se ovi momenti dugo pamte i prepričavaju. Da nisu samo dame te čije fotografije izazivaju pažnju, dokazalo je 5 srpskih muškaraca koji svojim izgledom sve ostavljaju bez daha.

Pevač Saša Kovačević spojio je lepo i korisno, uživanje i posao, pa je tokom odmora na Kubi snimio i spot za novu pesmu. Sudeći po objavama na društvenim mrežama, ovo putovanje će mu dugo ostati u sećanju.

Košarkaš Danilo Anđušić nedavno je obeležio prvu godišnjicu braka sa suprugom Ivanom Maksimović, nakon čega su se uputili na romantično putovanje na Maldive. Iako su prizori Ivaninog izvajanog tela izazvali veliku pažnju, dame nikako nisu ostale ravnodušne na zgodnog Danila. Mladi i popularni glumac Bojan Perić se nakom letovanja sa devojkom na Santoriniju vratio radnim obavezama, a snimanje serije "Vojna akademija" ne pada mu teško, s obzirom na to da se pojedini kadrovi snimaju na Srebrnom jezeru, što ostavlja vremena i za uživanje. Filip Živojinović se sa svojom izbaranicom odmarao u Hrvatskoj, a iako je i u ovom tandemu Aleksandra Prijović bila ta na čiji račun su pristizali komplimenti, i Filip je imao svojih 5 minuta. Izvor: Story.rs Sa sajta Story.rs pročitajte i:
Zbog ovoga je cela Jugoslavija ludela za njom: Trenutak koji je Lepoj Breni izmamio nostalgičan osmeh (FOTO) Nežan majčinski zagrljaj: Emina Jahović samo jednom fotografijom objasnila kako izgleda bezuslovna ljubav (FOTO) Najlepši rođendanski poklon: Ljubomir Bandović na najsimpatičniji način otkrio da postaje otac (FOTO) Dugo ih nismo videli zajedno: Pogodite s kim Goca Tržan slavi rođendan (FOTO) Ne privlači pažnju samo ljubavnim životom: Kaća Živković u bikiniju pokazala zašto muškarci gube glavu za njom (FOTO)