Foto: Facebook

Auto Miroslava Rankovića bio parkiran u Borskoj ulici

TRAG U ISTRAZI MISTERIOZNOG NESTANKA: Mercedes vlasnika Pink taksija pronađen na Miljakovcu!

BEOGRAD - Skoro tri meseca od kada je bez traga nestao suvlasnik „Pink taksija“ Miroslav Ranković (54), policija je pronašla njegov “mercedes”.

Crna Hronika
> 00:00h

Veštačenje ovog automobila možda će najzad odgonetnuti ili bar ukazati na neki trag koji bi pomogao da se rasvetli Rankovićeva sudbina. Rankovićev “mercedes” pronađen je u naselju Miljakovac, parkiran u Borskoj ulici.

- Na njemu nije bilo tragova obijanja, a primećene su samo manje ogrebotine. Vozilo je paukom prevezeno na parking beogradske policije, gde će biti veštačeno - kaže izvor lista blizak istrazi.

Foto: Facebook printscreen

Ranković je nestao 12. aprila kada se upravo tim automobilom odvezao u nepoznatom pravcu. Poslednji put je viđen u Učiteljskom naselju u svom „mercedesu“ sive boje, dok mu je telefon isključen oko 15.30. Policija od tada traga za njim, a pronalaženje automobila mogao bi da pomeri slučaj s mrtve tačke.

Inače, Ranković je oženjen sestrom Teodora Gaćeše, drugog suvlasnika „Pink taksija“, koji je ubijen prošle godine u Kozarčevoj ulici.

Foto: Facebook printscreen

- Ranković je i nakon razvoda od njegove sestre ostao prijatelj sa Tedijem, zajedno su vodili posao. Gaćešin ubica nije pronađen i istraga u vezi s tim slučajem se još vodi. Gotovo na istom mestu na kojem je likvidiran Tedi, u utorak je nestao Ranković - dodaje naš izvor i navodi da policija i dalje veruje da je nestanak Rankovića povezan sa ubistvom Gaćeše.

Ranković nije oženjen, ali ima četvoro dece. Najmlađi sin ima 11 godina, a najstarija ćerka 26, i ona je prijavila policiji njegov nestanak. Gaćešu likvidirao profesionalac

Teodora Gaćešu je 2015. likvidirao profesionalni ubica, koji još nije otkriven, i to u blizini sedišta „Pink taksija“, nedaleko od mesta gde je nestao Ranković. Ranković je bio u blizini kad se to desilo i bio je na mestu zločina dok je policija obavljala uviđaj.

(Alo)