Foto: Instagram

Svaka čast

ĆERKU POZNATE GLUMICE ISPROZIVALI DA JE GLUPA JER IMA VELIKE GRUDI: Ovako im je ona odgovorila!

Kloi Latanci, ćerka slavne glumice Olivije Njutn-Džon, na Instagramu se obratila zlonamernim pratiocima koji su je prozvali glupom zbog veličine grudi.

Žena
> 00:00h

Nakon što je objavila fotografiju u ružičastom bikiniju, Kloi se našla na meti kritika i neugodnih komentara. Kloi se već u komentarima razračunala s kritičarima. "Prepotstavljam da kažeš da sam glupa jer imam velike grudi. Kako se usuđujem. Želim ti sve najbolje u životu prijatelju", napisala je kloi muškarcu koji ju je nazvao glupom.

Nakon toga je objavila novu fotografiju u bikiniju i posvetila je svim ženama koje su se našle na meti predrasuda zbog svog izgleda. "Ne osećati se loše zbog ženstvene figure te čini snažnom. Treba mnogo snage da prihvatiš i zavoliš sebe. Ovo je poruka za sve žene koje su nazivali glupima ili droljastima zato što su imale samopouzdanja i volele svoje telo. Velike grudi te ne čine glupom. To da nazivaš ljude glupima zbog velikih grudi te čini neznalicom", poručila je svim ženama koje su se nekad našle u toj neugodnoj situaciji.

(Index.hr)