Foto: Reuters

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO: Raonić želi da nastavi saradnju sa Džonom Mekinroom

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

Fudbal
> 00:14h

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu

23:05 - Raonić želi da nastavi saradnju sa Džonom Mekinroom Sedmi teniser sveta Kanadjanin Miloš Raonić želi da nastavi saradnju sa Džonom Mekinroom, preneli su danas britanski mediji.Sedmostruki osvajač grend slem turnira Džon Mekinro se u maju priključio Raonićevom timu, a dvadesetpetogodišnji Kanadjanin je od tada igrao u finalu Kvinsa i Vimbldona.Raonićev trener Rikardo Pjati rekao je da je Mekinro "dobro uticao na sve"."Džon ima veliko iskustvo, voli tenis, voli da radi u timu i svi žele da rade sa njim. Miloš to želi i nadam se da ćemo nastaviti da saradjujemo", rekao je Pjati, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).Raonić je juče u finalu Vimbldona izgubio od drugog igrača sveta Endija Mareja sa 4:6, 6:7, 6:7.On je posle tog meča rekao da ga je Mekinro ohrabrio da pokaže više emocija na terenu.

22:18 - U Barseloni uvereni da Mesi ostaje u klubu Portparol Barselone Djozep Vives rekao je danas da fudbaler te ekipe Lionel Mesi ne namerava da napusti klub.Mesi i njegov otac i agent Horhe su prošle nedelje pred sudom u Barseloni osudjeni na zatvorske kazne od po 21 meseca zbog utaje poreza i moraće da plate ukupno 3,5 miliona evra.Prema španskom zakonu kazna manja od dve godine za prekršioce koji počine nenasilna krivična dela može se služiti kao uslovna, pa petostruki najbolji fudbaler sveta i njegov otac neće otići u zatvor.Britanski mediji su nedavno preneli da je Horhe Mesi razgovarao s vlasnikom Čelsija Romanom Abramovičem na jahti ruskog milijardera, pa su se pojačale spekulacije da će petostruki najbolji fudbaler sveta napustiti Barselonu.Te navode negirao je portparol Barselone Djozep Vives. On je putem klupskog sajta pozvao navijače da preko društvenih mreža pruže podršku Mesiju u kampanji: "Svi smo mi Leo Mesi"."U kontaktu smo s Mesijevim saradnicima i nemamo utisak da Leo želi da napusti klub. Nismo zabrinuti zbog toga", rekao je Vives, preneli su španski mediji.On je podsetio da je Mesi kao devetnaestogodišnjak potpisao sporne ugovore i dodao da je "dokazano da nije znao za sve detalje"."Mesi se samo koncentrisao na fudbal i potpisao je ugovore koje su mu njegovi savetnici rekli da potpiše. Mesi nije imao pošten tretman i klub mora da ga brani. Savest nam je čista i nećemo odustati. Pozivamo navijače da se priključe kampanji", rekao je Vives.

21:09 - Agent: Benteke želi da ostane u Liverpulu Agent fudbalera Liverpula Kristijana Bentekea rekao je danas da nisu tačni navodi da je njegov klijent na korak od odlaska sa Enfilda.Agent Kismet Eris rekao je za Skaj Sports da "nema ništa" u navodima o odlasku njegovog klijenta sa Enfilda i ponovio da je Benteke završio prvu godinu od petogodišnjeg ugovora sa Liverpulom. On je rekao da njegov klijent želi da ostane na Enfildu i da se bori za mesto u prvom timu.Eris je prošle godine bio Bentekeov posrednik u transferu vrednom 32,5 miliona funti kojim je Belgijanac iz Aston Vile prešao u Liverpul.Skaj Sports je prošlog meseca naveo da je Kristal Palas ponudio Liverpulu 25 miliona funti za Bentekea, ali da se "crveni" drže cene od 30 miliona. Pojedini britanski mediji danas su preneli da će transfer biti obavljen ove nedelje, pošto su svi uslovi ispunjeni.Benteke se vratio sa odmora posle nastupa za belgijsku reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Francuskoj i uskoro bi trebalo da se priključi saigračima na pripremama za predstojeću sezonu.Napadač je u martu izjavio da mu je teško u Liverpulu pod novim trenerom Jirgenom Klopom pošto ga Nemac "ignoriše", ali je u maju rekao da želi da ostane u klubu i da će tražiti da razgovara sa trenerom pre nego što počne pripreme.On je u junu ipak priznao da će možda morati da razmisli o svojoj budućnosti na Enfildu, pošto bi mu bilo teško da ostane u klubu ako nije u trenerovim planovima.Benteke nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu od Klopovog dolaska, bio je starter u 14 prvenstvenih utakmica prošle sezone i postigao je 10 golova u svim takmičenjima.

20:39 - Mercedes se neće žaliti na kaznu za Rozberga Ekipa Mercedes neće se žaliti na kaznu koju je dobio njen vozač Niko Rozberg posle trke Formule 1 za Veliku nagradu Velike Britanije zbog kršenja pravila o pomoći vozačima putem radija iz boksa.Rozberg je u jučerašnjoj trci na Silverstonu zauzeo drugo mesto, ali je dodavanjem 10 sekundi na rezultat pao na treće mesto. On je kažnjen zbog kršenja pravila o pomoći vozačima putem radija iz boksa.Nekoliko krugova pre kraja trke Rozberg je prijavio problem sa menjačem, a iz boksa su mu savetovali da ne vozi u sedmoj brzini. Prema pravilima, ekipa iz boksa nema pravo da putem radija pomaže vozačima da reše neki tehnički problem."Vozač mora samostalno da vozi bolid, bez pomoći", piše u pravilniku.Posle te kazne Rozberg je ostao prvi u generalnom plasmanu vozača, ali sa samo jednim bodom više od klupskog kolege Luisa Hamiltona, koji je treći put uzastopno pobedio na Silverstonu, ukupno četvrti put.Mercedes je do četvrtka mogao da se žali na kaznu, ali je danas saopštio da je prihvata.

20:00 - Odbojkaši Srbije doputovali u Krakov Muška odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je danas u Krakov, gde će igrati na završnom turniru Svetske lige.Odbojkaši Srbije će večeras trenirati u Tauron Areni, gde će se igrati sve utakmice završnog turnira, od 13. do 17. jula.Odbojkaši Srbije će u Krakovu igrati u Grupi K sa Poljskom i Francuskom. U Grupi J su Brazil, SAD i Italija. Drugog dana takmičenja Srbija će u četvrtak 14. jula od 20.30 igrati protiv domaćina Poljske, a dan kasnije od 17.30 protiv Francuske. Plasman u polufinale obezbediće po dve selekcije iz obe grupe. Polufinalne utakmice igraće se u subotu, a finale je na programu u nedelju.

19:20 - Stiv Brus se nudi za posao selektora Engleske Trener engleskog premijerligaša Hal sitija Stiv Brus rekao je danas da mu laska što ga mediji pominju kao kandidata za selektora fudbalske reprezentacije Engleske.Britanski mediji danas su preneli da će Brus ove nedelje razgovarati sa čelnicima Fudbalskog saveza (FA), koji traži novog selektora reprezentacije Engleske, posle ostavke Roja Hodžsona i poraza od Islanda u osmini finala Evropskog prvenstva u Francuskoj.Osim Brusa, kao najozbiljniji kandidati za selektora Engleske pominju se trener Sanderlenda Sem Alardajs i selektor SAD Jirgen Klinsman."Veoma mi laska i počastovan sam što me povezuju sa poslom selektora. Ako i ne ode dalje od toga, to je vrhunac, zar ne? Nema većeg i važnijeg posla od posla selektora svoje zemlje. To su spekulacije. Mnogi ljudi su napisali lepe stvari i zahvalan sam im na tome", rekao je Brus za Hal Dejli Mejl.On je rekao da se nada da će novi selektor biti Englez."Ne zato što sam ja Englez, ali nadam se da će postaviti Engleza. Svi naši treneri imaju licence, profesionalne licence i oduvek sam govorio da selektor mora biti Englez. Niko nije veći patriota od mene i lepo je biti povezan sa ovom pričom", rekao je Brus i dodao da "u engleskoj Premijer ligi rade četvorica ili petorica engleskih trenera".Brus se prošle sezone, posle godinu dana, vratio sa Halom u Premijer ligu.

18:49 - Američki golfer Džordan Spit propušta OI Američki golfer Džordan Spit neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, saopšteno je danas na Otvorenom prvenstvu Velike Britanije u škotskom Trunu.Medjunarodna golf federacija je saopštila da je Spit u prethodna tri dana razmatrao mogućnost odlaska na Igre, a dvadesetdvogodišnji američki golfer danas je objavio da će propustiti to takmičenje iz "zdravstvenih razloga". Golf se ovog leta posle 112 godina odsustva vraća na Olimpijske igre, ali na takmičenju neće učestvovati četiri najbolja svetska igrača, Džejson Dej, Dastin Džonson, Rori Mekilroj i Spit. Oni su se povukli s Igara zbog zabrinutosti oko virusa zika. Dej i Džonson su rekli da planiraju još dece, dok je Mekilroj veren i rekao je da će uskoro morati da počne da razmišlja o deci.Na olimpijskom golf turniru učestvovaće osam od prvih 15 igrača na svetskoj rang listi.Olimpijske igre održaće se od 5. do 21. avgusta u Rio de Žaneiru.Otkazi najboljih golfera sveta mogli bi da utiču na odluku Medjunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) o tome da li će golf ostati u olimpijskom programu.Golf će biti na Igrama u Tokiju 2020. godne, a MOK će sledeće godine odlučiti da li će golf i posle toga biti jedan od olimpijskih sportova.

15:52 - Gracijano Pele prešao u Šandong Reprezentativac Italije i dosadašnji fudbaler Sautemptona Gracijano Pele novi je igrač kineskog Šandong Luenenga, preneli su britanski mediji. Pele će prema navodima britanskih medija za dve sezone u Kini zaraditi 40 miliona evra, dok će Sautemptonu pripasti oko 15 miliona evra na ime odštete. Poslednjih nedelja se spekulisalo da bi Pele karijeru mogao da nastavi u Laciju ili Juventusu, kao i Čelsiju, ali se ipak odlučio za prelazak u Kinu. On je Evropskom prvenstvu u Francuskoj bio najbolji strelac reprezentacije Italije s dva gola. Pele je tokom prethodne dve sezone u Sautemptonu zabeležio 81 nastup i 30 golova. Italijan je afirmaciju stekao u Fejnordu kao pozajmljeni igrač Parme.

15:01 - Braššanac: Ozbiljno protiv Zaglebja, opušštanje može da koššta Fudbaler Partizana Darko Brašanac izjavio je da crno-beli maksimalno ozbiljno moraju da shvate Zaglebje u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. "Najvažnije da uđemo maksimalno motivisani u svaku utakmicu i ujedno spremni za veliku borbu tokom celih kvalifikacija. Samim tim će i kvalitet ekipe, koji je veliki, doći do izražaja", rekao je Brašanac. Zamenik kapitena Partizana dodao je da greške u Evropi moraju da se svedu na minimum jer se i najmanja kažnjava. "Pažnju moramo da obratimo bukvalno na svaku sitnicu, jer se u Evropi i mala greška kažžnjava surovo. To su ekipe koje su mnogo kvalitetnije nego kod nas u prvenstvu i svako opuštanje u bilo kom trenutku može skupo da košta". On je dodao da je ekipa dosta promenjena u odnosu na prošlu sezonu i da joj je potrebno vreme da se uigra."Ne bih poredio timove od prošle i ove godine, posebno što nijednu takmičarsku utakmicu nismo odigrali u ovom sastavu i sigurno je da će nam trebati vremena da se bolje upoznamo i uigramo. Pripreme su jedno, kada krene takmičenje, u kojoj je svaka na ispadanje, nešto sasvim drugo". Prva utakmica 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i Zaglebja igra se u četvrtak od 20.15 na stadionu u Humskoj.

14:42 - Fudbaleri Crvene zvezde stigli na Maltu Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su na Maltu, gde sutra igraju sa Valetom prvi meč u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Trener Miodrag Božović na Maltu poveo je 20 fudbalera, među kojima i poslednje pojačanje Pabla Moučea, naknadno registrovanog za taj duel. Na spisku su još: Kahriman, Supić, Cvetković, Petković, Luković, Rendulić, Fibel, Ibanjez, Ristić, Donald, La Talek, Poletanović, Plavšić, Kanga, Srnic, Ruiz, Katai, Viejira i Sikimić. "Biće to težak meč jer je prvi u sezoni i nismo još potpuno spremni. Odmah po sletanju smo shvatili da nas čekaju velike vrućine i to će biti otežavajuca okolnost. Međutim, i pored toga verujem da smo favoriti jer je kvalitet na našoj strani", rekao je Miloš Cvetković, koji se očekuje u startnoj postavi. Crveno-beli će veceras od 19 sati odraditi jedini trening na stadionu Hibernijana. Utakmica između Valete i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati.

13:20 - Anćeloti predstavljen u Alijanc areni Italijanski trener Karlo Anćeloti zvanično je predstavljen na stadionu Alijanc arena kao novi šef stručnog štaba Bajern Minhena. On je na obećao da će njegova nova ekipa igrati atraktivan i napadački fudbal. "Želim da nastavim sa stilom koji je Pep Gvardiola usadio ovde. On je odradio odličan posao. Nisam došao ovde da napravim revoluciju. Samo želim da nastavimo s atraktivnom i napdačkom igrom. Pokušaćemo da budemo konkurentni u svim takmičenjima u predstojećoj sezoni", rekao je Anćeloti. "Drago mi je što sam ovde. Bajern je veliki klub i odluka da dođem u Minhen bila je laka", dodao je on. Bajern je pod vođstvom Gvardiole, koji je otišao u Mančester siti, osvojio tri puta prvenstvo Nemačke, ali ne i trofej u Ligi šampiona koja se očekuje od Anćelotija. Anćeloti, ali i čelnik Bajerna Karl-Hajnc Rumnige rekli su da nemaju u planu da pojačaju ekipu, međutim, nisu ni odbacili mogućnost za dovođenje novih fudbalera.

12:13 - Australija sa šestoricom košarkaša iz NBA lige u Riju

Selektor košarkaške reprezentacije Australije Andrej Lemanis objavio je konačan spisak za Olimpijske igre u Riju, na kome se nalazi čak šest igrača iz NBA lige. Selekciji Australije, rivala Srbije u grupnoj fazi u Riju, pola rostera dolazi iz najjačeg košarkaške lige na svetu: Kameron Bejrstou (Detroit), Aron Bejns (Detroit), Endrju Bogut (Dalas), Metju Delavedova (Milvoki), Džo Ingls (Milvoki) i Patrik Mils (San Antonio). Na spisku su još Rajan Brekof (Lokomotiva Kubanj), Dejvid Andersen (Asvel), Kris Goulding (Melburn), Kevin Liš (Sidnej), Demijan Martin (Pert) i Brok Motum (Žalgiris). Pored Australije i Srbije, u A grupi na OI nalaze se SAD, Francuska, Kina i Venecuela.

11:25 - CAS: Odluka o žalbi Šarapove odložena do septembra Sud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) saopštio je da će odluku o žalbi ruske teniserke Marije Šarapove na dvogodišnju suspenziju biti doneta u septembru, a ne kako je ranije najavljeno do sredine jula. Kako je CAS naveo u saopštenju, Šarapova i Međunaordna teniska federacija (ITF) zahtevaju dodatno vreme da bi priložili odgovarajuću dokaznu dokumentaciju, pa tako žalba neće biti razmotrena po hitnom postupku, iako je to prvobitno bio plan, kako bi Ruskinja eventualno nastupila na Igrama u Rio de Žaneiru. CAS je naveo da će odluka biti doneta najkasnije do 19. septembra. Šarapova je početkom juna suspendovana na dve godine pošto su njeni doping testovi na Australijan openu u januaru bili pozitivni na zabranjenu supstancu meldonijum.

10:22 - Udovičić uoči OI: Spremni smo da oborimo rekord Srbija je spremna da obori rekord po broju osvojenih medalja na Olimpijskim igrama (OI), poručio je danas ministar omladine i sporta Vanja Udovičcić."Na 25 dana od OI možemo reći da smo na odličnom putu da na OI ostvarimo najbolji rezultat do sada. Više puta sam rekao da smo spremni da oborimo rekord po broju osvojenih medalja na OI, najviše očekujemo od onih koji su nas navikli na medalje, ali i na one koji su imali neverovatne rezultate u poslednje tri godine, posebno mislim na pojedinačne sportove", rekao je Udovičić za RTS.Udovičić je rekao da je država Srbija uradila sve što je do nje, da su ispunjeni svi zahtevi sportista i trenera, te da naši sportisti mogu spokojno da idu na predstojeće OI."Kao odgovorna vlada bilo bi neodgovorno da menjamo neke stvari koje smo uspostavili", istakao je Udovičić i dodao da se nagrade sada isplaćuju u rekordnom roku, a da su povećane novčane nagrade za medalje na OI.Udovičić kaže i da optimizam za dobre rezultate na OI daju i do sada u ovoj godini osvojenih 20 medalja, što pokazuje da sportisti nastavljaju trend osvajanja vrhunskih rezultata.On je naveo i da je jedan od glavnih strateških ciljeva da se u Srbiji organizuje što veći broj međunarodnih takmičenja.

09:48 - Ronaldo: Ostvario sam san, verovao sam u saigrače Najbolji portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo izjavio je da je osvajanjam Evropskog prvenstva u Francuskoj ispunio jednu od najvećih želja u karijeri.Portugalija je do prve titule kontinentalnog šampiona došla pobedom nad Francuskom 1:0 posle produžetaka. Čovek odluke bio je rezervista Eder u 109. minutu."Veoma sam srećan, čekali smo na trofej dugo, još od 2004. godine. Molio sam Boga da nam pruži drugu šansu jer smo je zaslužili. Oduvek sam želeo da uzmem pehar sa reprezentacijom i uđem u istoriju, sada sam to ostvario i doživeo jedan od najlepših trenutaka u karijeri", rekao je Ronaldo posle utakmice.Ronaldo je meč na Sen Deniju završio već u 24. minutu zbog povrede, zbog čega je jako emotivno preživeo utakmicu i na kraju plakao od sreće."Nisam imao sreću da završim meč zbog povrede, ali sam verovao u moje saigrače. Narod u Portugaliji je ovaj uspeh zaslužio i ostaće nezaboravno", zaključio je Ronaldo.Zvezda Real Madrida je na taj način u ovoj godini "spojila" dve najznačajnije evropske titule, trofeje Evropskog prvenstva i Lige šampiona.

09:31 - Eder: Zaslužili smo, Ronaldo mi rekao da ću dati gol Portugalski reprezentativac Eder, strelac gola za titulu šampiona Evrope, izjavio je da mu je povređeni kapiten Kristijano Ronaldo, kada je ulazio u igru, rekao da će postići šampionski pogodak."Čudesna noć, verovali smo u sebe, borili se tokom celog turnira i na kraju zasluženo slavili. Ekipa je odlično reagovala kad smo ostali bez Ronalda, dobili dodatnu snagu. Kristijano mi je kada sam ulazio rekao da ću postići gol za titulu i presrećan sam", izjavio je Eder i dodao da pogodak posvećuje svom psihologu Suzani, koja mu je pomogla da prebrodi teške trenutke minule sezone, kada je uglavnom "grejao klupu" u Svonsiju.

09:02 - Ivanovićeva zadržala poziciju, Jankovićeva pala za tri mesta Srpska teniserka Ana Ivanović zadržala je 25. mesto na danas objavljenoj WTA listi, dok je Jelena Janković "pala" na 27. mesto.Ivanovićeva i pored rane eliminacije s Vimbldona nije izgubila mnogo bodova, pa je ostala na 25. mestu sa 1.855 bodova, dok je Jankovićeva nazadovala za tri pozicije, te sada zauzima 27. s 1.770.Bojana Jovanovski zauzima 130. mesto sa 435 bodova, dok je Aleksandra Krunić 134. sa 417, a Ivana Jorović 140. sa 406. Medju prvih 200 teniserki je i Jovana Jakšić koja je sa 222. pozicije napredovala do 191. sa 284 boda.Amerikanka Serena Vilijams, koja je u subotu odbranila titulu na Vimbldonu, zadržala je prvo mesto na WTA listi sa 8.330 bodova, a njena protivnica u finalu Nemica Andjelika Kerber napredovala je za dve pozicije, pa sada zauzima drugo mesto sa 6.500 bodova.Na trećem mestu WTA listi nalazi se Garbinje Mugurusa iz Španije sa 5.482 bodova, a četvrta je Poljakinja Agnješka Radvanjska sa 5.335.Peto mesto zadržala je Rumunka Simona Halep, a šesto Beloruskinja Viktorija Azarenka. Amerikanka Venus Vilijams je sada sedma teniserka sveta, a prvih 10 popunile su još Italijanka Roberta Vinči, Karla Suares Navaro iz Španije i Ruskinja Svetlana Kuznjecova.WTA lista: 1. Serena Vilijams (SAD) 8.330 bodova 2. Andjelik Kerber (Nemačka) 6.500 3. Garbinje Mugurusa (Španija) 5.482 4. ;Agnješka Radvanska (Poljska) 5.335 5. Simona Halep (Rumunija) 4.792 6. Viktorija Azarenka (Belorusija) 3.761 7. Venus Vilijams (SAD) 3.656 8. ;Roberta Vinči (Italija) 3.525 9. Karla Suares Navaro (Španija) 3.010 10. Svetlana Kuznjecova (Rusija) 2.900 ----------------------------------------------- 25. Ana Ivanović (Srbija) 1.855 ...27. Jelena Janković (Srbija) 1.770

08:27 - Marej smanjio zaostatak na ATP listi za Đokovićem Najbolji teniser sveta Novak Đoković i dalje je ubedljivo prvi na ATP listi, iako je Britanac Endi Marej posle osvajanja Vimbldona i rane eliminacije srpskog tenisera s trećeg grend slema u sezoni smanjio zaostatak za više od 3.000 bodova.Djoković nije uspeo da odbrani titulu na Vimbldonu, pošto je u trećem kolu poražen od Amerikanca Sema Kverija, pa je tako izgubio 1.910 bodova, dok je Marej osvojio treći grend slem u sezoni, za razliku od prošle godine kada je eliminisan u polufinalu, te je uvećao svoj bodovni saldo za 1.280 bodova.Srpski teniser na prvom mestu ATP liste ima 15.040 bodova, dok njegov prvi pratilac Marej ima 10.195. Na trećem mestu je i dalje Švajcarac Rodžer Federer sa 5.945 bodova, a četvrti je Španac Rafael Nadal sa 5.290.Švajcarac Stan Vavrinka nalazi se na petom mestu ATP liste sa 4.720 bodova, Japanac Kei Nišikori je šesti sa 4.290, dok je ovogdišnji finalista Vimbldona Miloš Raonić ostao na sedmom mestu sa 4.285.Čeh Tomaš Berdih pretekao je Dominika Tima, te sada zauzima osmo mesto sa 3.490 bodova, dok Austrijanac ima 3.175. Medju prvom desetoricom je ponovo i Francuz Žo-Vilfred Conga sa 2.995 bodova.Viktor Troicki "pao" je za pet pozicija pa sada zauzima 32. mesto sa 1.270 bodova, dok je Dušan Lajović napredovao za jedno mesto, pa je sada 81. sa 691 bodom.ATP ;lista: 1. ;Novak Djoković (Srbija) 15.040 bodova 2. ;Endi Marej (Velika Britanija) 10.195 3. ;Rodžer Federer (Švajcarska) 5.945 4. ;Rafael Nadal (Španija) 5.290 5. ;Stan Vavrinka (Švajcarska) 4.720 6. ;Kei Nišikori (Japan) 4.290 7. ;Miloš Raonić (Kanada) 4.285 8. ;Tomaš Berdih (Češka) 3.490 9. ;Dominik Tim (Austrija) 3.175 10. Žo-Vilfred Conga (Francuska) 2.995 --- 32. Viktor Troicki (Srbija) 1.270 82. Dušan Lajović (Srbija) 691

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE