Foto: Printscreen Facebook

još je nisu dešifrovali

(VIDEO) SNAJPERISTA IZ DALASA OSTAVIO TAJNU PORUKU: Pre smrti Džonson krvlju ispisao zid!

Mič Džonson (25) koji je u četvrtak u Dalasu ubio petero i ranio sedmoro policajaca i dvoje civila krvlju je ispisao poruku na zidu

Planeta
> 14:56h

Na zidu parking-garaže u koju ga je policija saterala i ubrzo potom ubila Džonson je ispisao "RB" . Policija i dalje istražuje šta znače slova koja je Džonson ispisao krvlju na zidu.

Pretresom njegove kuće otkrivena je municija, eksploziv i materijal za izradu bombi. Policija veruje da je planirao još krvavije napade. Navodno je uvežbavao detoniranje eksploziva. Džonson je vojni veteran i služio je u vojnoj jedinici u Avganistanu od novembra 2013. do jula 2014.

Podsetimo, tokom demonstracija protiv policijskog nasilja prema Afroamerikancima prošle nedelje u Dalasu Džonson je naoružan poluatuomatskom puškom krenuo u napad na policajce. Bio je jedini napadač. Pregovori s Džonsonom trajali su više od dva sata.

"Hteo je da pregovara samo s policajcima koji su Afroamerikanci. Ismejavao nas je i nekoliko puta pitao koliko je policajaca ubio. Lagao nas je da je postavio bombe", rekao je Dejvid Braun, šef policije u Dalasu. Posle krvavog napada, Džonson, se skrivao iza zida i policajci nisu mogli bezbedno da mu priđu pa su ga ubili pomoću robota bombe.

(24sata.hr)