DRAGAN ĐILAS NABACIO TETOVAŽU: Pokazao belog medveda

Zorana Jevtić

Brižni tata Đilas, osim što se pohvalio friškom slikom na svom telu, godišnji odmor na moru posvetio deci.

Bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa drma kriza srednjih godina! Jer, kako drugačije objasniti to što je u pedesetim rešio da se istetovira. Naime, on je nedavno na grudima uradio tetovažu koja liči na belog medveda.
Zorana Jevtić 

Nekadašnji lider Demokratske stranke je crtež životinje koja sedi na santi leda do sada vešto krio. Ali, tetovaža koju je do sada videla samo njegova devojka Ana Dabović više nije tajna, jer ju je otkrio paparaco Kurira.
Zorana Jevtić 

Naša ekipa našla je Đilasa na moru, u mestu Pržnu, nedaleko od Budve. On je smešten u jednom luksuznom hotelu, a dane provodi s decom, kojoj je maksimalno posvećen. Vesela ekipa jučerašnji dan provela je na hotelskom bazenu, a Dragan se vratio u detinjstvo, pa je sa svojom decom uskočio u mali bazen. Tata je bio glavna meta svojim klincima, koji su ga vodenim pištoljima prskali i zafrkavali. Njemu je ovo igranje baš prijalo, što se i može zaključiti po osmehu koji mu nije silazio s lica.

S. Ð.

Značenje tetovaže
MEDVED - SIMBOL HRABROSTI I SNAGE

Medved je čest motiv na tetovažama. Kako objašnjavaju tatu majstori, ova životinja označava hrabrost, mir, uskrsnuće, dobronamernost, suverenost, snagu i poverenje. Možda je baš neko od ovih značenja, pored nadimka, podstaklo Đilasa da na njegovim grudima osvane baš beli medved.