Foto: Printskrin

Želeo samo da joj kupi obrok

ŽENA MU OTIŠLA NA SLUŽBENI PUT: Spavao sam sa beskućnicom, seks je bio odličan!

Ovo je ispovest muškarca kome je žena otišla na službeni put, a on je neplanirano imao strastvenu noć s mladom beskućnicom kojoj je samo želeo da kupi topli obrok.

Ludi svet
> 00:00h

Muž koji je prevario ženu sa beskućnicom koju je pokupio sa ulice objavio je svoj doživljaj na jednoj internet stranici sa ispovestima, i za kratko vreme, celo internet je brujao o njemu.

Evo šta je ispovedio:

"Moja žena je otišla na službeni put dve nedelje. Možete zamisliti koliko sam bio napaljen. Šetajući po ulici, naišao sam na atraktivnu beskućnicu. Imala je između 27 i 35 godina. Pokupio sam je sa ulice s namerom da joj platim večeru . Bilo nam je lepo dok smo čekali hranu. Pitao sam ima li gde da spava. Rekla je da nema.

Poveo sam je u svoj stan. Tamo se istuširala, dao joj odeću koju sam imao kod kuće. Ona je oprala suđe. Seli smo, jeli i gledali film. Rekla mi je da će otići uskoro.

U međuvremenu sam legao na krevet. Pitala me može li i ona malo da legne. Rekao sam da može. Zaspala je, činilo mi se. Ležao sam pored nje.

Na kraju smo počeli da se mazimo i ljubimo. Imali smo seks dvaput te noći. Bila je slatka, a seks je bio dobar. Uživao sam više nego sa svojom ženom koja ponekad kao da je bolesna i nije u mogućnosti da me zadovolji."

(Rawconfessions)