Foto: Printskrin

Apel

(UZNEMIRUJUĆE) SANDRA AFRIKA TRAŽI ROBIJU ZA MONSTRUMA: Pojavio se krvav u mom dvorištu

Sandru Afriku potresao slučaj porodičnog nasilja pa je apelovala putem svog profila na Fejsbuku da se počinilac monstruoznog dela što pre kazni.

Stars
> 00:00h

Sve češći su primeri porodičnog nasilja, kao i nasilja nad decom i starima. Društvenim mrežama se svakodnevno šire takvi primeri, a baš jednim takvim slučajem je zgrožena Sandra Prodanović. Pevačica je podelila objavu jednog korisnika Fejsbuka koji je fotografisao starijeg čoveka krvave glave.

"Ovaj dedica, Dragoljub Ristić iz Markovca, danas se pojavio u mom dvorištu, sav krvav, i sa jednom jedinom rečenicom zamolio me za pomoć: "Ubi’ me sin!". Obavestio sam Hitnu i policiju, došli su i "preuzeli stvar". Da se to ne bi završilo kao i uvek do sada, a osećajući moralnu potrebu da se konačno stane na put sve učestalijem porodičnom nasilju koje viđamo na svakom koraku, u svom komšiluku, i koje puni stranice crne hronike iz dana u dan, napisao sam pismo svim vodećim medijima i poslao iste ove slike. To je jedino što sam ja mogao, od svih vas očekujem isto! Lako je okrenuti glavu, budimo ljudi i promenimo kolektivnu svest", apelovao je korisnik društvene mreže, a njegovu objavu je podelila Sandra.

Sandra smatra da bi boravak u zatvoru bila adekvatna kazna za ovog nasilnika, pa je otvoreno iskazala svoje mišljenje. Ona je skrenula pažnju javnosti na veliki društveni problem, a nada se da će uskoro doći do rešenja.

Foto: Printskrin