Foto: Profimedia

Počinili brutalne zločine

(FOTO) KRVOLOČNA DECA UBICE: Ovih 10 maloletnika su sejali smrt od najranijih dana

Decu smatramo najnevinijim i najnežnijim stvorenjima, pa ipak mnogi od njih u sebi imaju klicu monstruma.

Zanimljivosti
> 00:00h

1. Džordan Braun

Foto: Profimedia
Sa samo 11 godina je upucao trudnu devojku svog oca. Motiv ni danas nije poznat, ali se pretpostavlja da je u pitanju ljubomora.

2. Meri Bel

Foto: Profimedia
Kada je imala 11 godina izmasakrirala je dvojicu dečaka sa svojom prijateljicom Normom Bel.

3. Džesi Pomeroj

Foto: Facebook printscreen
Bio je neobično dete, sa pocepanom usnom i jednim belim okom. Sa 11 godina je pretukao i izbo sedmoricu dečaka. Uhapšen je, ali i ubrzo pušten sa 16 godina zbog dobrog vladanja. Dok je bio na slobodi ubio je dvoje dece, a zatim priznao da je ubio još 27-oro, što ga čini najmlađim serijskim ubicom u istoriji.

4. Karl Njutn Mejhan

Foto: Facebook printscreen
Kao najmlađi ubica svih vremena, usmrtio je svog prijatelja Sesila Van Husa kada je imao samo 6 godina. Kao razlog je naveo to što mu je Sesil ukrao kasicu u kojoj su zajedno skupljali novac.

5. Sindi Kolijer i Širli Vulf

Foto: Facebook printscreen
Tinejdžersko doba je prepuno uzburkanih hormona i poplava emocija, a kod nekih kao što su Širli i Sindi razvio se nagon za ubijanjem. One su ubile 85-godišnju staricu Anu Braket kad su imale 14 i 15 godina.

6. Majkl Hernandez

Foto: Profimedia
Iako su svi mislili da je Majkl normalno i lepo vaspitano dete, ubio je svog najboljeg prijatelja kad je imao 15 godina i planirao da ubije njegovu stariju sestru kao i još jednog svog starog prijatelja kao poklon za sopstveni rođendan.

7. Grejem Jang

Foto: Facebook printscreen
Veliki genije za hemiju, Grejem je našao svog idola, zatvorenika koji se zvao doktor Kripen, a on ga je naveo na razne eksperimente koji su se završili tako što je ubio svoju maćehu kada je imao 14 godina.

8. Amardžit Sada

Foto: Facebook printscreen
Deca nisu svesna svojih ubilačkih nagona, ali kada imaju tendenciju da ubiju namerno, to je užasno. Amardžit je imao samo 8 godina kada je odlučio da ubije 3 bebe, od kojih je sa dve bio u srodstvu. Najgore od svega je što su njegovi rodjitelji krili tragove od istrage.

9. Erik Smit

Foto: Youtube printscreen

Mnogi nisu verovali da je 13-godišnji Smit ubio 4-godišnjeg Derika Robija zato što je način na koji je to uradio bio toliko brutalan da bi mu pozavideli i najveći sadisti. Međutim, tokom ispitivanja, Erik ne samo da je priznao ubistvo, već se time i ponosio.

10. Alisa Bustamante

Foto: Profimedia
Dok mnoge devojčice njenog uzrasta brinu o tome koju će odeću nositi, 15-godišnja Alisa je provodila vreme razmišljajući koga će ubiti. 2009. godine je svoje planove sprovela u delo i ubila 8-godišnju Elizabet Olten.