Foto: Profimedia

MODNA ILUZIJA

Potpuno gola, a ništa se ne vidi: Pevačica raspametila modnim izborom! (FOTO)

Pevačica se ovakva pojavila na proslavi u društvu Kim Kardašijan, Larse Pipen i još nekoliko prijateljica, i izazvala potpunu pometnju

Pop kultura
> 00:00h

Latino diva Dženifer Lopez poznata je po provokativnom oblačenju i isticanju svojih bujnih oblina, na koje je oduvek bila ponosna, piše Stil. Ovoga puta, pevačica je odlučila da zagolica maštu muškaraca neobičnim modnim izborom - golim kombinezonom.

Princip je sličan goloj haljini - sve što treba je pokriveno, ali zbog "kritičnih" delova za koje je namerno odabrana boja kože, izgleda kao da je skoro potpuno naga.Dženifer se u bordo-bež kombinezonu pojavila na proslavi u društvu Kim Kardašijan, Larse Pipen i još nekoliko prijateljica, i izazvala potpunu pometnju. Ispod pripijenog kombinezona ocrtavali su se zategnuti trbušnjaci pevačice, a ona se veselo smeškala i pozirala za fotografije. Čitajte još na Stilu: Drastično smršala, pa se skinula da pokaže: Atraktivna na pragu šezdesete! (FOTO) Kad je seks u pitanju: Ovo svi radimo, a niko ne želi da prizna! Snažna poruka Jelene Đoković: Ovo je najbitniji deo društva! (FOTO) Mirjana Karanović (59) gola na plaži: Nema čega da se stidi! (FOTO)
Marijana Mićić u bikiniju: Voditeljka pokazala zgodno telo! (FOTO)