Foto: Printscreen/Facebook/Twitter/Profimedia

Opsednuti likom starlete

(FOTO) BOŽE TI SAČUVAJ: Ovo su momci koji su potrošili bogatstvo da bi ličili na Kim Kardašijan!

Džordan Park i Džejm Holt su potrošili nekoliko hiljada funti na plastične operacije, kako bi izgledali kao njihov idol, rijaliti zvezda Kim Kardašijan.

Pop kultura
> 00:00h

Težnja da izgledaju kao najpoznatija svetska starleta, pretvorila se u pravu borbu dvojice "momaka" koju oni vode preko društvenih mreža. Obojica su potrošila bogatstvo, kako bi ličili na Kim.

Foto Profimedia

Dvojica momaka su privukla pažnju medija pošto su operisali usta i totalno promenili lični opis. Kada je Džejms (22) postavio na društvene mreže članak o njemu koji je objavio jedan magazin u kome se spominje još jedan verni fan Kim Kardašijan, Džordan, Džejms ni malo nije bio srećan zbog toga.

"Srećan sam što sam dobio prostor u novinama koje se čitaju širom Amerike. Ali, zašto je neko morao da u priču o meni ubaci i Džordana?!", napisao je Džejms na Fejsbuku.

Povodom "rata" oglasio se i Džordan.

"To nije prvi Fejsbuk "rat" koji vodimo. Uvek je pokušavao da me ponizi. On, po izgledu nalik Kim, za mnom zaostaje jedno dve godine. Ljut je što su i mene spomenuli u tom članku o njemu. Ali, ja sam prvi počeo da radim na tome da izgledam kao Kim. Besan je jer njegova priča nije privukla toliko pažnje kao moja", rekao je Džordan.

Miror