Foto: Profimedia

Sam se izlečio

Umesto na operaciju, otišao je kući! Samo 2 sastojka su bila potrebna za to!

Elvir D. (44) odlučio je da ispriča kako se sam spasao od operacije kolena, uz pomoć samo dva sastojka, koja verovatno imamo svi u kući.

Život
> 00:00h

Naime, Elvir je poslednjih meseci osećao strašne bolove u kolenima, od prekomernog stajanja i rada, pa mu je doktor preporučio da operiše kolena i tako pokuša ponovo bezbolno da stane na noge. Ali, strah od operacije naveo ga je da ipak potraži drugo rešenje.

"Slučajno sam upoznao jednu gospođu koja se bavi sakupljanjem čajeva i biljki, i znam da ona čita mnogo knjiga i zna mnogo o tome, upitao sam je za savet i odmah mi je rekla da ima jednu soluciju koja je pomogla mnogima koji su došli do nje.

Savetovala mi je da 5 noći uzastopno napravim smesu od jabukovog domaćeg sirćeta i soli u meri 2-3 šoljice sirćeta i jednu šoljicu soli. Onda treba sve dobro izmešati pa natopiti gaze u smesu i umotati na kolena, sve to zamotati nekom krpom.

"Već nakon prvog dana osećao sam olakšanje, a bol je nestao kao rukom odnesen tačno nakon pet dana. Evo već neko vreme nemam više problem sa koljenima i naravno otkazao sam operaciju na koju sam trebao da idem. Nadam se da će ovaj recept pomoći i drugim ljudima", ispričao je Elvir.

Naravno, mi ipak savetujemo svim ljudima koji eventualno imaju sličnih problema da se pre ovog prirodnog poduhvata ipak posavetuju sa svojim doktorom.

Foto Profimedia

(DozaZdravlja)