Foto: Damir Dervišagić

U TOP FORMI

(FOTO) KRATKA MAJICA, GO STOMAK I NAJPOPULARNIJA FRIZURA: Lepa Brena izgledom postidela mlađe kolege

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima trenutno odmara na morskim obalama, a ove fotografije ćete sigurno pogledati dva puta.

Stars
> 00:00h

Lepa Brena će 20. oktobra ove godine proslaviti 56 rođendan. Pevačica koja se smatra seks simbolom ne prestaje da oduševljava time što uvek ide u korak sa modom, a čini se da za sve ove godine koliko je na estradnom nebu ne stari, piše Story.

Ona leto provodi radno, ali nalazi vremena i da se opusti, a svojim obožavaocima ne uskraćuje priliku da budu u korak sa svim njenim aktivnostima. Brena je tako objavila fotografiju sa primorja na svom Instagram profilu, a pohvale ne prestaju. Pevačica je u opuštenom izdanju, širim pantalonama i japankama, kratkoj majici i popularnoj polupunđi zapalila društvene mreže, ali i postidela neke svoje mlađe koleginice. Verujemo da je ova fotografija motiv da vodite računa o sebi i volite sebe kako biste uvek bile u top formi.

Sa sajta Story pročitajte i: Lepa Brena: Krstarenje uz lude žurke (FOTO) Od ove fotografije zastaje dah: Lepa Brena podsetila fanove na vrelu 1987.godinu (FOTO)
Nevenčana supruga Zlatana Ibrahimovića dokazala da nije razmažena bogatašica: Ovo ne bi uradila ni jedna žena fudbalera! Mnoge poznate dame bi sakrile ovu fotografiju, ali ona ne: Da li se sećate ovog trenutka sa početka karijere Rade Manojlović? (FOTO) Njihovi pogledi će vam sve reći: Seka i Veljko još jednom dokazali zbog čega su idealan par (FOTO)