Foto: Zorana Jevtić

Sveže venčana Ana Nikolić se srela sa starom ljubavi

EKSKLUZIVNO: Ćazim oteo Anu prve bračne noći

Pop zvezda i 11 godina mlađi reper posle tajnog venčanja u Beogradu otišli na nastup u Poreču kod albanskog biznismena, koji je svojoj nekadašnjoj devojci uputio originalne reči

Stars
> 23:10h
FOTO: Zorana Jevtić
FOTO: Zorana Jevtić
FOTO: Zorana Jevtić
FOTO: Zorana Jevtić
FOTO: Zorana Jevtić
FOTO: Zorana Jevtić

Ana Nikolić i njen muž Stefan Đurić Rasta prve radosti bračnog života iskusili su u hotelu Aninog bivšeg dečka Ćazima Osmanija, kod kojeg su imali spektakularan nastup i prvu bračnu noć! Albanski biznismen je svoju nekadašnju dragu lično dočekao u klubu svog hotela u Poreču i čestitao joj venčanje. - Da si se udala za mene, sad ne bi morala ništa da radiš! Šetkala bi se ko gospođa i uživala na plaži. Ali dobro, tako si odlučila i ja vam želim sve najbolje - rekao je Ćazim, zagrlio i izljubio Nikolićevu. Pevačica mu se zahvalila, ali mu nije ostala dužna.

Pozdravi i čestitke - Pa, da si ti mene tad voleo kao što si voleo Mandu, ja bih od tebe napravila najveću zvezdu! - šeretski je rekla Ana, odmah požurila na binu i počela nastup. Za neupućene, Manda Popović je sad već bivša Ćazimova devojka iz Crne Gore, koja je Nikolićevu pre tri godine fizički napala u hoteu, kad je čula da je u vezi s Osmanijem. Ta afera se neslavno završila po srpsku pevačicu tako što se Ćazim vratio Mandi.

Ljubav pršti Ipak, očigledno da loše krvi više nema između bivših ljubavnika, jer je Ana dobila angažman u Ćazimovom klubu, a i nastupala je sa svojim suprugom, 11 godina mlađim reperom. A s njim je tek napravila haos na sceni! Njen muž ju je pošteno izvatao na bini! Hvatao ju je za guzu, butine i grudi, a poljupci su prštali na sve strane. Osmani je sve to posmatrao iz separea, u društvu svoje nove devojke, mirno i dostojanstveno. Možda mu i nije bilo svejedno što mu dragu sada drugi ljubi, ali mu je sigurno bilo barem malo lakše jer su Ana i Rasta napunili klub do poslednjeg mesta i napravili odličnu atmosferu.

Publika je vrištala i skandirala, oduševljena performansom srpske pevačice, koja je đipala s mužem i koreografom Ivanom Mileusnićem. Svaka pesma ih je pogađala, alkohol je tekao u rekama, pa su mladenci tek u ranim jutarnjim satima završili nastup. Nakon toga su otišli u apartman, u hotel Ćazima Osmanija, gde su proveli prvu bračnu noć.

Bez ljubomore... Ćazim ispraća Anu i Rastu iz hotela...

... a pao je i zagrljaj

GALANTAN Sve za gospodina i gospođu Đurić OSMANI ČASTIO MLADENCE NAJSKUPLJIM APARTMANOM Ana Nikolić i njen suprug su, kako je Kurir juče pisao, prvu noć kao bračni par proveli u krevetu Ćazima Osmanija! Hotel je Čazimov, pa i krevet, zar ne?! Kako smo saznali, albanski biznismen je ponovo pokazao koliki je džek i džentlmen. Mladencima je za početak bračnog života poklonio noć u najskupljem apartmanu njegovog hotela. - Noć u elegantnom apartmanu s pogledom na more košta 700 evra! U Čazimovom hotelu sve je bukirano do kraja sezone, ali on tu sobu čuva za specijalne goste. Čim je saznao da se Ana udala, zvao je hotel i naredio da baš taj apartman sačeka nju i njenog muža - kaže izvor Kurira iz hotela. On dodaje da im je Osmani rekao da tu mogu ostati koliko hoće i da ih časti za medeni mesec, ali mladenci su morali da odu u Split na muzički festival. - Probudili su se negde oko podneva i poručili doručak u sobu. Jaja, kroasane, razne sireve, to je bila njihova želja, a naglasili su da im obavezno donesemo i ceđene sokove - otkriva izvor Starsa. Ana i Rasta su hotel Ćazima Osmanija napustili oko tri sata posle podne.

Strast na sceni... Mladoženja mladu nije ispuštao iz ruku

Nagrada PRVI JAVNI POLJUBAC ANE I RASTE Pevačica i muzičar su u Poreču na nastupu prvi put pred publikom pokazali prisnost. Sve do preksinoć niko od domaćih medija nije uslikao Anu Nikolić i Rastu zajedno. Tek kad su postali muž i žena, odlučili su da svetu pokažu koliko se vole, a njihov prvi javni poljubac zabeležio je ekskluzivno paparaco Kurira. Da li je kod Raste proradila i ljubomora jer ih je posmatrao Anin bivši ljubavnik, ne znamo, ali reper svoju ženu nije ispuštao iz ruku tokom celog nastupa!

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte još:

BAKIR VREĐA USRED SRBIJE: Izjednačio Srpsku i Sandžak

OPREZ: Pedofil vreba decu preko igrice na mobilnom

ALARMANTNO: Uranijum ubija i 17 godina posle bombardovanja!

GLEDAĆE PORNIĆE UŽIVO: Gastoz postaje porno zvezda

7 priča o podmetanjima i falsifikatima

OTAC MARKA GRUJIĆA ZA KURIR: Bogu hvala, sin mi je dobro!

DANAS UZ KURIR POKLON SPECIJAL: KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA

Pročitajte korisne savete kako da unapredite svoje zdravlje

Nadaleko su poznate blagodeti kineske medicine, čiji sledbenici dočekaju duboku starost u najboljem zdravlju.

Uz ovaj broj Kurira otkrivamo vam najefikasnije metode alternativnog kineskog lečenja koje podrazumeva između ostalog i upotrebu eteričnih ulja.

Čitajte Kurir!