Grujićev otac brinuo za Markovo zdravlje

OTAC MARKA GRUJIĆA ZA KURIR: Bogu hvala, sin mi je dobro!

Goran Grujić otkriva da se mladi igrač sad nalazi u kampu Liverpula, u San Francisku, i da su američki lekari rekli da mu predstoji nekoliko dana pauze od treninga

Fudbal
> 00:00h

Marko Grujić je dobro, otkriva za Kurir njegov otac Goran dan nakon što je naš mladi fudbaler doživeo potres mozga na prijateljskoj utakmici Liverpul - Čelsi (0:1) u Los Anđelesu.

Fotografija koju je Grujić objavio na društvenim mrežama deluje jezivo, ali posle detaljnih pregleda glave u bolnici njegovo stanje je dobro, pa je bez problema pušten iz klinike i nalazi se s ostalim igračima Liverpula u kampu u San Francisku. - Marku je bolje! Pričali smo i deluje da je sve u redu. Rekao nam je da ne brinemo, ali znate, svakom roditelju je najvažnije da njegovo dete bude zdravo. Uverio nas je da će sve biti kako treba, nije prespavao u bolnici, odnosno pušten je posle pregleda - rekao je za Kurir Goran Grujić i dodao: - Leteo je avionom sat i po od Los Anđelesa do San Franciska zajedno sa ekipom. Vratio se u Liverpulov kamp u tom gradu i ostaće u Americi do kraja priprema, znači još nedelju dana.

Marko Grujić posle sudara glavom s Bertrandom Traoreom iz Čelsija zadobio je lakši potres mozga. - Moraće da miruje nekoliko dana i svestan je toga. Rekao mi je da ga još boli glava, ali da su mu lekari rekli da je to normalno posle onakvog sudara. Iako na slici deluje užasno i jezivo, nije baš tako. Jak je Marko, izguraće on to sve kako treba - poručio je otac Goran Grujić.

Engleski mediji pišu da je neizvesno je da li će u potpunosti biti spreman za meč s Arsenalom na otvaranju Premijer lige 14. avgusta. Bivši fudbaler Crvene zvezde odlično je počeo karijeru u slavnom engleskom klubu pošto je postigao dva gola na dve utakmice, protiv Flitvuda i Hadersfilda.

Poruka iz Amerike MARKO GRUJIĆ: HVALA NA BRIZI! Marko Grujić se juče preko svog portparola javio Kuriru i rekao da će s njim biti sve u redu. - Dobro sam! Hvala vam na brizi. Nije tako loše kao što izgleda. Moram da odsustvujem s treninga dva do tri dana po savetu lekara. Biće sve u redu - rekao je za naš list Marko Grujić.