Foto: Dragana Udovičić

Žena Vlade Divca o „kantrimenu“

SNEŽANA DIVAC: Tužiću Lukinog oca za klevetu!

Nek na sud dovede svedoke koji tvrde da sam umešana u zločin, poručila je Divčeva

Crna Hronika
> 20:28h

BEOGRAD - Podneću krivičnu prijavu i tužiti gospodina Bojana Jovanovića, te ćemo se videti isključivo na sudu, gde može da dovede svedoke koje tvrde da sam umešana u zločin u kojem je stradao njegov sin Luka, kao i da vidi lekarske nalaze o tome kad i gde je mom mužu pozlilo, s obzirom na to da tvrdi da sve to zna - saopštila je juče za Kurir Snežana Divac, supruga proslavljenog košarkaša Vlada Divca. Ona se juče oglasila povodom izjave Bojana Jovanovića, oca mladića kog je pre dve godine na Brankovom mostu pregazio „kantrimenom“ osuđeni Marko Milićev (35). Jovanović je u medijima ponovo izrazio sumnju da Divčeva ima neke veze s nesrećom u kojoj je poginuo njegov sin, o čemu se u javnosti spekuliše pune dve godine. Godišnjica Lukine smrti i ove godine je Divčevu bacila u prvi plan.

- Ona je sanjala Luku tri puta. To je sama rekla mojoj ženi. Ako može mirno da spava posle svega, onda dobro - poslednje je što je na temu Snežane Divac izjavio Jovanović, koji je pre nekoliko dana obeležio dvogodišnji pomen sinu.

Lukin otac... Bojan Jovanović

Snežana Divac juče je saopštila za Kurir da se kampanja protiv njene porodice nastavlja uprkos tome što je „Lukin ubica pravosnažno osuđen“. - Čak i nakon donošenja pravosudne presude, ubici Luke Jovanovića i brojnih svedoka, u više navrata, na razne perfidne načine vođena je kampanja protiv mene - od otvaranja lažnih profila, s kojih se po raznim forumima navodi da ja imam veze s nestankom tih kola, preko kreiranja internet stranica sa mojim likom i tekstom da sam ubica, te da sam povezana sa narko-mafijom, a sada i do naslovnih strana pojedinih medija. Podsetimo, Luka Jovanović (21) poginuo je 26. jula 2014. na Brankovom mostu, kad je na njega, dok je gurao pokvarenu „ladu“, automobilom „kantrimen“ naleteo Marko Milićev. J. R. - I. M.

Izjavila saučešće porodici SANJALA MLADIĆA Bojan Jovanović je pre nekoliko meseci izjavio da je Divčeva dolazila da mu izjavi saučešće, kao i da je njegovoj supruzi kazala „da joj Luka dolazi u san“. Spekulacije o njenoj umešanosti u slučaj su se tek tad rasplamsale, iako je ona navela da je to uradila „iz ljudskih i hrišćanskih pobuda“.