Foto: Profimedia

Neverovatno

ZAŠTO ŽENE I MUŠKARCI NA RAZLIČITE NAČINE SKIDAJU MAJICE? Razlog nema nikakve veze sa polom, već...

Mnogo je razlika među ženama i muškarcima, no jedna baš nikad nije dobila objašnjenje - činjenica da na različite načine skidaju majicu.

Zanimljivosti
> 00:00h

Ako ste primetili, žene najčešće prekrste ruke malo iznad struka da bi skinule majicu i tako je prevuku preko glave. Muškarci, pak, majicu zgrabe s gornje strane tako da ruke dignu iznad i iza glave. Urednica jednog tinejdžerskog portala istraživala je prvo sama, no kako nije došla do odgovora, pitanje je postavila na jednoj društvenoj mreži i odgovor je ubrzo dobila.

Jedna je devojka sprovela eksperiment na svom dečku i snimila ga kako pokušava da skine majicu kao devojka, no nikako mu nije uspevalo, piše Huffington Post.

A onda se pojavila korisnica koja je našla odgovor:

"Konačno sam shvatila. Radi se o razlici između ženskih i muških majica. Ženske majice su uže i pod rukama imaju manje mesta od muških majica, a i generalno su kraće pa je podizanje ruku iznad glave praktičnije i napravi se dovoljno mesta da rukavi samo skliznu. Muške su majice šire i duže pa ih je lako samo prebaciti preko glave".

Dodala je i da ženska tehnika skidanja ne funkcioniše dobro s muškim majicama i da se retko tako odmah prevuku preko glave jer su duže.

Premda je njeno objašnjenje uglavnom dočekano kao revolucionirano, od milion i po odgovora na Redditu, koliko je dobila, bilo je i onih koji su rekli da ne skidaju majicu ni na jedan od navedenih načina.

Za kraj prilažemo video sa 20 načina za skidanje majice. Ili otprilike 20...