Foto: Luka Šarac, Petar Đorđević, Vladimir Šporčić

BEZ PREMCA

FOTO NEKI ĆE OI GLEDATI SAMO ZBOG NjIH: Ovim srpskim lepoticama mnogi supermodeli nisu ni do kolena!

Srbija je zemlja sporta, ali i zemlja za koju mnogi kažu da ima najlepše devojke ili, u šali, makar najviše lepotica po glavi stanovnika. Ovo su najpoznatije lepe Srpkinje koje osvajaju i talentom i izgledom.

Rio 2016
> 19:04h

Ukoliko bismo sastavljali listu najlepših svetskih sportistikinja koje će se ovog avgusta u Brazilu boriti za medalje, na njoj bi se svakako našla imena ovih srpskih reprezentativki, piše Story. Ivana Maksimović Kada nam je pre četiri godine i Londona donela srebrnu medalju, mnogi su bili oduševljeni kako Ivaninim sportskim veštinama, tako i prelepim osmehom. Nije ni čudo što košarkaš Danilo Anđušić nije odoleo našoj reprezentativki u streljaštvu. Ivana će, inače, na otvaranju OI biti barjaktar srpske delegacije - nosiće zastavu naše zemlje!

Ivana Maksimović foto Luka Šarac

Ana Ivanović

Srpska teniserka koja je nedavno stala na ludi kamen s nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom time je srušila nade milionima muškaraca koji uzdišu za njom. Dobro je poznato da Ana često radi i kao foto-model, i to s neverovatnim uspehom - nedavno je pozirala za nemački Vog i ponovo zadivila svet! Milica Mandić Lepotica koja nam se iz Londona 2012. vratila sa zlatnim odličjem oko vrata, oduševljava svet taekvondoa kako brzim pokretima i fokusom koji gotovo da je nemoguće poremetiti tako i prirodnom lepotom koja osvaja.
Milica Mandić foto Vladimir Šporčić

Maja Ognjenović Kapiten srpske odbojkaške reprezentacije na teren istrčava s jakim motivom, značajnim iskustvom i lepotom koja oduševljava mnoge. Emotivna partnerka Danila Ikodinovića spada u najatraktivnije domaće sportistkinje, a ujedno i u one čija ogromna harizma očara za tren.

Maja Ognjenović foto Miša Obradović
Milica Dabović Predvodnicu naših košarkašica mnogi s pravom nazivaju seks-bombom. Svaki mišić na Miličinom telu je prosto savršen, ali besprekorno izvajano telo nije njen jedini adut. Plavooka i plavokosa sportistkinja poseduje jedinstvenu lepotu, zbog koje novinari pažljivo prate njen život, a mnogi muškarci zavide njenom dečku Simonu.

Milica Dabović foto Petar Đorđević

Ivana Španović Vojvođanska lepotica koja nas je proteklih godina nebrojeno mnogo puta oduševila takmičiće se u Riju u skoku u dalj, a mnogi ne mogu da dočekaju priliku da navijaju za jednu od najzgodnijih evropskih atletičarki, koja lepim licem i širokim osmehom osvaja bez imalo truda.

Ivana Španović foto Luka Šarac

Tijana Bogdanović

Očekivanja od jedne od naših najmlađih sportskih zvezda su ogromna - Tijana je ipak trostruki uzastopni prvak Balkana, aktuelni juniorski prva Starog kontinenta u kategoriji do 46 kilograma i svetski prvak u istoj toj kategoriji! Ono što mnogi ističu o ovoj osamnaestogodišnjoj Kruševljanki jeste i njen prelepi osmeh i bujna kosa zahvaljujući kojima bi bila jednako uspešna manekenka. Jelena Janković Jednu od najuspešnijih srpskih teniserki u istoriji imali smo priliku da vidimo i na modnoj pisti ranijih godina, a kako i ne bismo kada je reč o dami koja svake sekunde provedene na terenu izgleda nežno i ženstveno - čak i dok s lakoćom eliminiše protivnice?!
Jelena Janković foto Profimedia

Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još: Možete li uopšte da presudite koji je najzgodniji? Ovo je 20 najboljih frajera u Srbiji (ANKETA) Rame uz rame sa najvećim lepoticama: Anastasija Ražnatović postala manekenka (FOTO) Pohvalila se na Instagramu: Evo koja lepotica je uhvatila bidermajer na venčanju Ane Ivanović (FOTO) Spremne za najlepše životne trenutke: 10 poznatih dama koje će u 2016. postati mame (FOTO) Nerazdvojni i slobodnim danima: Najbolji frajeri među srpskim košarkašima su juče proveli nezaboravan dan (FOTO)