Foto: Printskrin/Instagram

Završila mu u naručju

SUSRET BIVŠIH LJUBAVNIKA: Jelena uživala u Željkovom društvu. Šta li će joj verenik reći na to?

Pobednica "Farme 7" Jelena Golubović završila je u naručju svog rijaliti dečka iz "Parova" Željka Stojanovića. Jelena i Željko ostali su u kontaktu nakon rijalitiau, a pored prijateljstva veže ih i činjenica da su na neki način zajedno pobegli iz vile.

Stars
> 00:00h

Jelena je iz "Parova" otišla na suđenje pa usput saopštila da se ne vraća nazad, dok je Stojanović iskoristio trenutak nepažnje obezbeđenja i pobegao preko ograde. Stojanović je o svom bekstvu pričao i pred kamerama.

Foto: Printskrin/Instagram

Iako su tokom boravka u luksuznoj vili imali kratku romasu, Golubovićeva i Stojanović ostali su u prijateljskim odnosima a danas su se družili u Beogradu. Jelena se slikama pohvalila na društvenoj mreži Instagram

"Dobri ljudi se prepoznaju i pronalaze. Dočekali su zoru u prijateljskom druženju u mnogo lepšim uslovima, na vikendici, koja simbolizuje slobodu za razliku od noćnih druženja u atmosferi u kojoj su se upoznali i oboje pokazali da ljudsko dostojanstvo nema cenu. Što bi rekao M. Selimović, prijateljstvo se ne bira, ono biva, ko zna zbog čega, kao ljubav... Beskrajno hvala Željku i njegovom timu na prijateljskoj podršci od prvog dana drženja pa do javne podrške i obraćanja u finalu "Farme 7" napisala je rediteljka u opisu objavljenih fotki.

Foto: Printskrin/Instagram