Šire pozitivu

STIGLE U BRAZIL: Košarkašice Srbije hit u olimpijskom selu

Let do Rio de Žaneira trajao čak 20 sati, ali su naše devojke ipak imale snage i volje za dobro zezanje

Rio 2016
> 10:54h

Košarkašice Srbije konačno su stigle u Rio de Žaneiro! Naš tim se posle 20 časova napornog putešestvija domogao olimpijskog sela. I čim su izašle iz aviona, napravile su šou. Usledili su selfiji već na aerodromu jer nisu mogle da dočekaju da dotaknu tle Brazila. - Posle 20 sati leta - Rio, Brazil - napisala je na društvenim mrežama Milica Dabović, kapiten reprezentacije.

Prvi selfi iz Brazila... Milica Dabović i ekipa

Starija Dabovićka takođe je postavila fotografiju na kojoj se vidi da su vreme prekraćivale igrajući jamb, a interesantno je da su nalakirale nokte istom nijansom crvene boje. Ova scena privukla je pažnju Igora Rakočevića, potpredsednika KSS: - Ja mislio prizivate duhove - našalio se Igor, a Milica mu je uz smajlije odgovorila: - No, no, no!

Ovde ćemo da živimo... Saša Čađo ispred zgrade za srpske sportiste

Iako su bile umorne od razlike u vremenskim zonama, odmah su obišle olimpijsko selo, a posebno deo gde će biti smeštene. Saša Čađo se slikala ispred zgrade koja je rezervisana za srpske sportiste i na kojoj su postavljene naše trobojke. S košarkašicama su u Rio stigli i vaterpolisti.