Foto: Instagram

Mejk ap magija

NEVEROVATNE TRANSFORMACIJE: Šta je ovaj šminker uspeo da napravi od ženskog lica! Zadivljujuće!

Da je šminka moćan alat već je dobro poznato, ali šminker i frizer Anar Agakishiev doveo je moć šminke na nov nivo.

Žena
> 00:00h

Njegove make up transformacije žene čine neprepoznatljivima, a svoje klijentkinje pomlađuje i za nekoliko desetina godina.

Klijentelu šminkera i frizera Anara Agakishijeva iz Gruzije čine poznati pevači i takmičari Evrosonga, ali najviše pažnje ipak dobijaju njegove neverovatne make up transformacije.

Svaki mesec Anar šminkom transformiše jednu ženu iznad 45 godina, a zadivljujuće rezultate svog umeća pokazuje na fotografijama Instagramu kojeg prati preko 124.000 obožavatelja.

Osim što klijentkinje pomlađuje i za nekoliko desetina godina, Agakishiev je majstor u prikrivanju i najizraženijih mana na licu kao što su akne, crvene mrlje, podočnjaci, podbulost ispod očiju. Anar senčanjem fenomenalno menja i oblik lica svojih klijentica tako da ono izgleda uže i mršavije.

Anara su roditelji poticali da studira medicinu, ali on je odlučio napustiti fakultet kako bi slijedio svoje snove i gradio karijeru u kozmetičkoj industriji. Sudeći prema čaroliji koju Anar stvara šminkom, nije mogao doneti bolju odluku.

"Tvoja umetnost je dokaz da savršenstvo postoji", jedan je od komentara oduševljenja na rad Anara Agakishieva. U nastavku teksta pogledajte neverovatne make up transformacije.

(Zadovoljna)