Foto: Marina Lopičić

Sportski direktor pohvalno o novom treneru

ILIEV O POVRATKU MARKA NIKOLIĆA: Svi smo želeli da dođe, on je pravi čovek za Partizan

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev rekao je da je Marko Nikolić pravi trener za taj klub.

Fudbal
> 00:00h

"Poželeo bih sreću novom treneru, koji se vratio kući. On je čovek koji bez obzira na godine ima veliko iskustvo, energiju i veliki karakter. Poznajem ga 25 godina, još otkako smo igrali u mlađim selekcijama za fudbalski klub Rad. Dve titule je imao na dohvat ruke, a iz neobjašnjivih razloga nije završio taj posao i verujem da će treća biti sreća. On zna kako se upravlja svlačionicom, zna da nas podigne i uveren sam da će nas ujediniti", rekao je Iliev.

Trener Marko Nikolić danas je predstavljen u Humskoj. On je potpisao dvogodišnji ugovor uz opciju prodženja na još godinu dana. U prvom mandatu predvodio je crno-bele od decembra 2013. do marta 2015. kada je otpušten.

"Ne pamtim da je neka osoba, kao igrač ili kao trener bila toliko poželjna u Partizanu kao Marko danas", rekao je Iliev. Na tu konstataciju odgovorio je Nikolić.

"Nisam siguran koliko mogu da budem poželjan sa ovakvim izgledom...", rekao je kroz osmeh novi trener crno-belih. Iliev je zahvalio upravi što mu je ukazala poverenje i prihvatila njegov predlog za povratak Nikolića.

"Želeli smo da dođe, ali nisam znao da će nas toliko ujediniti odluka da Nikolić bude trener. I sada, nema izgovora za loše rezultate", rekao je on, a na pitanje novinara da li tu misli na igrače, Iliev je odgovorio: "Svi zajedno".