Foto: Printscreen

Crnogorski pevač usrećio prijateljicu

KSENIJINA MAMA DALA BLAGOSLOV DANIJELU Alibabić snima pesmu o Ksendži!

Majka tragično nastradale pevačice dala blagoslov Alibabiću da snimi pesmu posvećenu njenoj ćerki. Premijera na Ksenijin rođendan

Stars
> 17:08h

Ljubica Kostić, majka tragično nastradale pevačice Ksenije Pajčin, dala je blagoslov crnogorskom pevaču Danijelu Alibabiću da snimi pesmu posvećenu njenoj ćerki i da u spotu iskoristi Ksenijine snimke. Kako Kurir saznaje, taj projekat će imati premijeru na Ksenijin rođendan, 3. decembra. Spot će snimiti pevačicin ujak Bata, a režiraće Đurđija Radivojević.

Foto Printscreen/Instagram

- Danijel je bio istinski prijatelj sa Ksenijom i svih ovih godina želeo je da uradi nešto kao večnu uspomenu na nju, ali ne bez Ljubičine dozvole. Tek kad je i Ksenijina mama dala blagoslov za njegovu ideju, počeo je s realizacijom tog projekta koji je za njega veoma emotivan - rekao je za Kurir pevačev prijatelj.

- Još uvek je rano da pričamo na tu temu, razgovaraćemo kad bude vreme - rekao je kratko za Kurir Danijel, koji je preksinoć na Instagramu objavio zajedničku fotografiju sa Ksenijinom mamom. - Uspešno završen najemotivniji projekat. Bilo je zadovoljstvo sarađivati s vama - napisao je Alibabić.

Kseniju Pajčin je 16. marta 2010. ubio njen dečko, maneken Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo. K. L.