Foto: Dado Đilas

Oglasio se legendarni fudbaler

PIŽON POZVAO NAVIJAČE CRVENO-BELIH: Podržite ovaj tim Zvezde, Marakana mora da bude stalno puna

Bivši fudbaler Crvene zvezde, četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović izjavio je da navijači tog kluba ne bi trebalo da budu razočarani eliminacijom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, već da podrže ekipu u pohodu na odbranu titule i plasman u Ligu Evropa.

Fudbal
> 10:16h

"Stvari nisu tako loše kao što ih neki predstavljaju. Nemojte biti razočarani, dodjite na stadion. Ovaj tim je tek napravljen i imao je zaista malo vremena da se uigra. Verujem da će biti mnogo pozitivnije. Zbog toga treba pružiti podršku ekipi i treneru", rekao je Petrović.

Zvezda je poražena od bugarskog Ludogoreca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a sezonu će nastaviti u baražu za Ligu Evropa, gde će joj protivnik biti italijanski Sasuolo.

Popularni Pižon je pozvao navijače da dođu u što većem broju, ne samo na duel sa Sasuolom već i na utakmicama koje Zvezda igra u Super ligi Srbije.

Petrović je kazao da besplatnih ulaznica ne bi trebalo da ima, već da se klub finansira prodajom karata.

"Hajde da punimo stadion na svakom meču i da nema besplatnih ulaznica. Da donesemo Zvezdi 200-300 hiljada evra svaki meč, pa da očekujemo stabilan i jak klub", kazao je on.

Prema njegovim rečima, navijači treba da podržavaju Zvezdu i kada joj ide loše.

"Zvezda se voli i kada nije sve sjajno. Zvezda se gleda jer se voli, a ne zato što igra protiv ovog ili onog. Pa hajde da pokušamo. Da Marakana bude stalno puna. Uostalom, ova generacija igra lep i otvoren fudbal. E, ako bi taj eksperiment uspeo, vreme pred nama bi donelo priliku svim zvezdašima da uživaju", rekao je Petrović.