Foto: PR

Magično drugo veče Heineken Lovefesta

Elen Ejlijen oduvala Fire Stage

Drugog festivalskog dana Lovefesta ni posle sedam ujutru, za kad je predviđen kraj muzičkog programa, više desetina hiljada ljudi nije želelo da žurka prestane, te je đuskanje i uživanje nastavljeno.

Pop kultura
> 14:00h

Na Fire Stageu veče su otvorili Kid Kimi i Monosaharid, a zatim se na bini pojavio zagrebački di-džej Jan Kincl. Potpuno iznenađenje i pometnju napravili su Paranoid London, posle kojih je Elen Ejlijen oduvala publiku pred sobom. Ona se zahvalila svima koji su učinili da se oseća kao kod kuće i odmah svoje oduševljenje podelila na društvenim mrežama. Zvezda večeri bio je Ben Klok, koji je na ovogodišnjim izdanju Lovefesta imao jedan od najbolji nastupa do sada. Sa neverovatnom energijom i uz krcat Fire Stage drugu noć zatvorili su Zenker braders.

Energy Stage doživeo je i svoju drugu magičnu noć, u okviru koje su od domaćih imena nastupili Kapetan Esid, SMT#NG, kao i Manjane & Fili P. Potpuno iznenađenje bio je australijski di-džej Tornado Valas, a najveća zvezda večeri bio je Fil Viks. Noć na Vinil bini zatvorili su Gilerc i Bi Gud, a energija je bila takva da je publika samo želela još. Kao i prethodnih godina, petak je bio rezervisan za hip-hop, a na Live bini nastupili su fantastični Edo Majka, Marčelo, Iskaz, Stereo Banana, kao i kontroverzna Mimi Mercedez, koja je tokom svog nastupa apsolutno vladala binom i publikom.