Foto: Instagram

pozdrav sa plaže

SLOVENAČKI PREDSEDNIK SE RAZGOLITIO: Pahor se pohvalio novom tetovažom!

LJUBLJANA - Slovenački predsednik Borut Pahor pohvalio se novom tetovažom, likom maloga delfina i dva srca na svom desnom ramenu

Region
> 00:00h

Pahor je sliku objavio na društvenoj mreži. Najpopularniji slovenački političar je na svom Instagram profilu objavio fotografiju gornjeg dela svog preplanulog torza, na kojoj je vidljiv minijaturni delfin s dva "srca".

Fotografija je snimljena ovih dana, prilikom njegove posete dečijoj koloniji u Pacugu, u kojoj letuju deca s posebnim potrebama. S njima se predsednik družio i šalio, ali i zaplivao u moru, te se osunčao na plaži.

Pahor tvrdi da je tetovaža s delfinom samo privremena i da je njome zapravo hteo da zakamuflira sportsku povredu, koju je zaradio pre dva meseca. Tada je kao golman na fudbalskoj utakmici čiji je prihod išao u dobrotvorne svrhe nezgodno pao na desno rame i zadobio poveću ogrebotinu.

Pedesettrogodišnjeg Pahora nedavno je međunarodni ženski magazin proglasio jednim od najzgodnijih svetskih lidera, inače je u mladosti honorarno radio kao maneken i trener plivanja.