Foto: Marina Lopičić

Ana Barnabić neiscrpna inspiracija u Skupštini

ŠEŠELJ PALMI: Da li ćeš sa ministarkom da pričaš o seksu?

BEOGRAD - Lider SRS Vojislav Šešelj ne prestaje s provokacijama u srpskom parlamentu pa je tako reagujući na poziv Dragana Markovića Palme ministarki Ani Brnabić da poseti Jagodinu upitao da li će tema razgovora biti seks.

Politika
> 19:38h

Naime, lider Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković najavio je danas da će poslanici te partije, i pored njegovog negativnog stava o homoseksualnim vezama, glasati za izbor Vlade Srbije u kojoj će ministarka biti Ana Brnabić, koja ima takvo seksualno opredeljenje.

PALMA SPUSTIO LOPTU: Ana Brnabić neka dođe u Jagodinu da pričamo!

Nemam lično ništa protiv tih ljudi (LGBT populacije) ako su sposobni i dobro rade svoj posao, ali nikada nećemo podržati gej paradu i legalizaciju homoseksualnih brakova, rekao je Marković na sednici Skupštine Srbije.

- Svi me pitaju, zovu me novinari... kako ću ja sada da glasam za vladu u kojoj je dama LGBT populacije. Mi nemamo ništa protiv toga ta takva dama bude u vladi, ali mi nikada nećemo podržati paradu ponosa i legalizaciju homoseksualnih brakova - istakao je Dragan Marković Palma (JS) u Skupštini Srbije.

On je pozvao damu da poseti Jagodinu.

- Da pričamo... - hteo je da nastavi rečenicu, ali ga je u tome prekinuo Šešelj ubacivši: "Seksu?". Palma je uz smeh nastavio "...o razvoju lokalnih samouprava".

(EPK/Agencije)