Foto: Printskrin

(VIDEO) DA LI I VI SRBIJU OVAKO VIDITE: Turisti napravili video o našoj zemlji i ODUŠEVILI SVE!

Avanturisti Malvina i Mihael Kolatek boravili su u Srbiji 14 dana i evo kako su je oni videli!

Srbija
> 16:36h

"Pročitali smo tekst "37 razloga zašto ne biste trebalo da posetite Srbiju", koji zapravo prikazuje fotografjie prelepe prirode ove nestvarne zemlje i ostali smo bez teksta! Da li je to zaista Srbija?!

Da li je tamo zaista tako lepo? Znali smo da moramo da odemo da se lično uverimo", navodi ovaj mladi par avanturista iz Poljske.

Tokom tih 14 dana posete kažu kao da su bili u nekom drugom svetu, gde su glavne uloge igrali ljudi koji su likovi u njihovim snimcima.

"Dali su nam nešto zaista dragoceno, a to je doza iskrenih pravih emocija. Otvorili su nam svoja topla srca, ne očekujući ništa za uzvrat. Jedna stvar je sigurna kad je ova zemlja u pitanju - ne možete da poreknete koliko je Srbija autentična. I nadamo se da će tako i ostati koliko god je to moguće", smatraju oni.

Proveli su dve nedelje putujući - obišli su Golubac, Đerdap, Đavolju varoš, Kopaonik i mnoga druga mesta po našoj zemlji i zabeležili prizore toliko lepe da je teško poverovati da nam se takva lepota sve vreme nalazi pred nosem.

Pogledajte šta je na njih ostavilo najjači utisak: