Foto: Printscreen

Skupština Srbije

VUČIĆ U SKUPŠTINI Niko se više od mene nije sastajao sa Putinom i Medvedevim

Mandatar Aleksandar Vučić, odgovarajući na primedbe da Srbije ne sarađuje dovoljno sa Rusijom, rekao je da se nijedan državnik Srbije nije toliko puta sreo sa ruskim zvaničnicima Vladimirom Putinom i Dimitrijom Medvedevim od njega.

Politika
> 00:26h

- Pogledajte koliko puta sam se sastao sa Putinom i Medvedevim, pa recite ko je imao bolju saradnju sa Rusijom. Mi ćemo tu saradnju nastaviti, kao i strateški put ka Evropskoj uniji - kazao je Vučić. Mandatar Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija pri vrhu evropskih zemalja kada je u pitanju zaštita prava socijalno-ugroženihi ali i porodilja.

Vučić je optužio opoziciju da ništa ne radi i da se zato i zalažu za takvu Srbiju, ali i poručio da to tako ne može. - Može da uspe samo Srbija koja će da radi - istakao je mandatar. Kako je rekao, pre neki dan "jedan ambasador mu je u razgovoru sa njim rekao": "Da li ste primetili da nijednog investitora nisu podržali. Neka čudna politika se vodi". Kako je rekao Vučić, oni (opozicija) ni "Fijat" ne podržava, ni "Kontitental", "Boš", ni "Tenis", nijednog stranog ivnestitora.