Foto: Printskrin/Instagram

Napunila 25. godina

MILICA PAVLOVIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN NA NASTUPU: Seksi senjorita od dečka dobila skupocenu ogrlicu

Popularna pevačica Milica Pavlović juče je napunila 25 godina, a rođendan je dočekala na nastupu u Budvi.

Stars
> 00:00h

Publika joj je u ponoć otpevala rođendansku pesmu, a na adresu lokala u kojem je pevala stizalo je pregršt poklona. Najveće iznenađenje sačekalo ju je u hotelu kada su joj uručili poklon od anonimnog muškarca, koji joj je kupio skupocenu ogrlicu.

"Milica je bila baš srećna na nastupu, a publika joj je sve vreme čestitala rođendan. Tačno u ponoć su svi uglas počeli da pevaju rođendansku čestitku, a ona je bila oduševljena. Od prijatelja i saradnika je dobila tortu na kojoj je pisalo "sinjorita", a na vrhu je bila lutka koja je predstavljala nju. Atmosfera je zaista bila fenomenalna", ispričala nam je Miličina drugarica koja je sve vreme bila sa njom, a zatim otkrila kada je usledilo najveće iznenađenje.

"Na adresu lokala u kom je pevala stizali su cveće i slatkiši od fanova, a ona je jedva stigla da se svima zahvali. Kada smo otišle u hotel, usledilo je pravo iznenađenje. Na recepciji su joj dali poklon, a kada je pitala od koga je, nisu znali da joj odgovore. Kada je otvorila poklon, iznenadila se jer je ugledala skupocenu ogrlicu. Na čestitki je pisalo "Za najlepšu samo najlepše. Srećan rođendan. Tvoj..."! Ona uopšte nije znala od koga je poklon. Pokušala da je da se seti ko bi mogao to da joj ostavi, ali joj ništa nije padalo na pamet", dodala je pevačicica drugarica.

Kako bismo čestitali rođendan mladoj zvezdi "Granda" i pitali je kako se provela, pozvali smo je.

"Dočekala sam rođendan na nastupu i bilo je fenomenalno. Publika je bila divna i izuzetno mi je drago što sam sa njima proslavila divan dan. Ovaj rođendan ću sigurno pamtiti kao jedan od najlepših u životu. Dobila sam dosta poklona, cveća i slatkiša, koje najviše volim, a to moji dragi ljudi i znaju. Kada sam se probudila, prvi su me pozvali baka i deka, čija me je čestitka rasplakala", rekla je Milica.

(Alo)