Foto: Dragan Kadić

Rijaliti zvezda bez posla

LOŠ REJTING: Ena Popov dobila otkaz na televiziji!

Emisija bivše učesnice „Velikog brata“ od jeseni se neće prikazivati na novosadskoj televiziji jer je imala jako lošu gledanost!

Stars
> 00:00h

Voditeljka Ena Popov ostala je bez poslovnog angažmana pošto su joj čelnici Radio-televizije Vojvodine pre mesec dana saopštili da se ukida njena emisija posle samo četiri meseca emitovanja! Bivša učesnica rijalitija „Veliki brat“ angažman na nacionalnoj televiziji dobila je u februaru, a u martu je startovao njen lajfstajl magazin „Male važne stvari“. Međutim, to uopšte nije bilo važno novom rukovodstvu novosadske televizije. Čelnici ove TV kuće odlučili su da smanje nepotrebne troškove, a prvi na spisku su oni čiji rad, po njihovom mišljenju, nije ostvario očekivani uspeh. Među njima je i Enina emisija.

- „Male važne stvari“ su se emitovale jednom nedeljno od marta do juna ove godine. Iako su troškovi emisije bili mali, budući da je Enina plata bila samo 30.000 dinara i skoro sve priloge je radila sama, emisija nije imala gledanost, pa smo sa Enom raskinuli ugovor o saradnji. Do početka jeseni repriziraćemo stare epizode - rekao je naš izvor s Radio-televizije Vojvodine. Ovim povodom poslali smo Eni poruku. - Vidimo se u septembru. Pozdrav i hvala što ste me zvali za komentar - odgovorila je ona.