Foto: Filip Plavčić

Novi dom za bebu

ILDA ŠAULIĆ SE SELI PRED POROĐAJ: Prva komšinica će joj biti Lepa Brena

Dok estrada nagađa hoće li se pevačica narodne muzike Ilda Šaulić venčati sa svojim izabranikom Bojanom Vučkovićem pre nego na svet donese njihovu naslednicu u septembru, lepa kći folk legende Šabana Šaulića uopšte ne razmišlja o udaji, a kamoli o bilo kakvom svadbenom veselju.

Stars
> 00:00h

Pevačici je u ovom trenutku najvažnije da porođaj prođe kako treba, kao i da se adaptira budući dom za nju, dete i bebinog oca.

Ona svakodnevno obilazi kuću na Bežanijskoj kosi, koja se nalazi tik do one u kojoj živi folk diva Lepa Brena, a koju je kupio uspešni preduzetnik za Ildu i njihovu ćerku.

Kako saznajemo, iako je u osmom mesecu trudnoće, Ildi ne pada teško da se aktivno bavi novim životnim prostorom. Bitno joj je da njena nova kuća bude uređena u skladu sa najnovijim svetskim trendovima dizajna enterijera i da svaki detalj u kući bude odrađen baš kako je zamislila. S obzirom na to da je kuća dotrajala i da je mnogo toga trebalo da se promeni i osveži, Ilda je angažovala veliki tim efikasnih radnika, koji će u najkraćem roku kuću opremiti svim neophodnim stvarima za svakodnevni život i ulickati je, da kada se porodi i tu dovede ćerku, sa njom uživa u svakom trenutku.

Foto: Damir Dervišagić

"Trenutno sa mamom Gocom bira materijal koji treba ugraditi u kuću, počev od stolarije, sanitarija, parketa... Tek kada se ta ugradnja završi, odradi izolacija i još neki propratni detalji, onda će početi da bira nameštaj, a tada će se verovatno konsultovati sa nekim stručnjakom za uređenje prostora", kaže nam izvor blizak pevačici.

Kako saznajemo, Ilda odlično podnosi trudnoću i jedva ček dan kada će postati mama. Svaki dan je na vezi sa svojim ginekologom, sa kojim se savetuje o svakoj sitnici i koji joj ne zabranjuje da bude aktivna i u poodmakloj trudnoći. Bojan joj takođe pruža podršku da se što više kreće i ima neku zanimaciju do porođaja.

Foto: Dragan Kadić

(Alo)