Foto: Printscreen YT

NEKAD I SAD

SERIJA "PUT ZA EJVONLI" OBELEŽILA JE NAŠE ODRASTANJE Evo kako danas izgledaju glumci koje smo voleli

Ovih dana i mlađi naraštaji imaju priliku da uživaju u televizijskoj seriji koju smo obožavali devedesetih godina prošlog veka, a mnogi su se zapitali kako danas izgledaju Sara, Olivija, Alek, Feliks...

Pop kultura
> 00:00h

Zabavna priča o avanturama jedne vesele porodice koja je živela u nekim jednostavnijim vremenima obeležila je odrastanje mlađih generacija krajem prošlog veka, piše Story.rs. Međutim, nisu samo mališani uživali u zanimljivim zapletima i urnebesnim raspletima koji su se odvijali u gradiću Ejvonliju - ovo je bila svojevrsna zabava za celu porodicu. Sada kada ponovo imamo priliku da gledamo avanture Sare i njenih prijatelja i porodice, poželeli smo da otkrijemo kako danas izgledaju junaci koje smo voleli...

Sara Poli (Sara Stenli)

Kanadska glumica koja je igrala desetogodišnju devojčicu koja iz Montreala odlazi u ruralnu sredinu izrasla je u pravu lepoticu - baš kao što su mnogi slutili da će biti. Sara je nakon svog puta za Ejvonli igrala u mnogim filmovima, između ostalih i u filmovima "Gospodin Niko" i "Svitanje mrtvih", a okušala se i kao režiser i scenarista.

Simpatična i osetljiva mlađa sestra oštre Heti danas je uspešna komičarka i televizijska voditeljka. Godinama je vodila emisiju u kojoj je otkrivala trikove za vođenje i ulepšavanje domaćinstva, a uz to je objavila i knjigu "Koliko to može biti teško?", u kojoj je sabrala svoje najinteresantnije kolumne.

Zakari Benet (Feliks King)

Alekov i Dženetin nestašni sin izrastao je u pravog pravcatog frajera! On je danas uspešan glumac i frontmen indi benda Tin Star Orphans.

Džema Zampronja (Felisiti King Pajk) Feliksova starija sestra pomalo nas je iritirana svojom ozbiljnošću i nadmenošću, ali je uvek bila savršen primer odgovorne i ambiciozne devojčice. Glumica koja je tumačila njen lik nije odustala od glume, ali je posvećenija svojoj deci Danijeli, Luki i Semu nego karijeri.
/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw Džeki Barouz (Henrijeta Heti King) I za kraj - svačiji omiljeni lik! Oštra, bez trunke humora, uvek u učiteljskom raspoloženju, a ipak tako duhovita i simpatična! Da bi Heti bila baš takva postarala se Džeki Barouz, koja je zabeležila brojne uloge u Holivudu i na televiziji. Ona je bila toliko odana svom poslu da je radila sve do smrti 2010. godine.

Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još: 34 godine kasnije: Zavodljivu Helgu iz serije Alo Alo danas sigurno ne biste prepoznali Pikac još uvek vlada svim našim emocijama: Šta sada radi zvezda serije Vratiće se rode (FOTO, VIDEO) Njega ne biste prepoznali: Gde su i kako danas izgledaju Marija i Boba iz "Ludih godina"? (FOTO) Da li biste prepoznali zvezde serije Čari? Evo kako danas izgledaju sestre veštice uz koje smo odrastali (FOTO) "Zovem se Budimir Trajković": Evo kako danas izgleda mladić kojeg je Jugoslavija obožavala (FOTO)