Foto: Instagram

FANOVI ODUŠEVLJENI

(FOTO) U 66. godini, seksi u kupaćem: Neda Ukraden ponosna na telo bez silikona i fotošopa!

Osim bogate karijere i brojnih hitova, pevačica može da se pohvali i sjajnim izgledom

Stars
> 00:00h

Pevačica Neda Ukraden duboko je zagazila u sedmu deceniju, a osim bogate karijere i brojnih hitova, može da se pohvali i sjajnim izgledom, piše Stil. Ono što Nedu izdvaja svakako je prirodan izgled i telo bez silikona, na koje je ponosna.

"Mojih 66! 100% organic! Bez silikona i fotoshopa! Opet ovaj zivot je ljep, krila mi spremna za let!", napisala je Neda uz fotografiju na Instagramu. "Nedo, kakav seksi izgled, svaka vam čast", jedan je od komentara oduševljenih fanova, koji su pevačici uputili mnoštvo lajkova i komplimenata na račun izgleda. Pročitajte još na portalu Stil: Skida celulit, zateže opuštenu kožu lica i tela: Namirnica broj 1 za zdravlje i lepotu! Žena (53) začudila lekare: Prestala sam da starim kad sam napunila trideset! (FOTO)
Prešla 40-u, mršava je i nema bore: Jedem samo masti, nikad nisam bila zdravija! (FOTO, VIDEO) Pomešala je jaje i vazelin i nanela na lice: Žene odlepile za čudesnim receptom! Sasvim obična Beograđanka u Holivudu: Kako se za dva dana zaradi mesečna srpska plata! (FOTO)