Doga izujedala devojčicu u Aranđelovcu

Desetogodišnja devojčica N.M. zadobila je povrede po glavi i ruci i prevezena je u Dečju kliniku u Beogradu. vlasniku psa određen je u pritvoru

Crna Hronika
> 00:00h

KRAGUJEVAC - Desetogodišnja devojčica N.M. iz Aranđelovca teško je povređena kada ju je napao pas rase doga argentino vlasnika Saše M. (26), kome je kragujevačka policija odredila meru zadržavanja u trajanju do 48 sati.

Devojčica je zadobila teške telesne povrede u predelu glave i desne šake i posle ukazane pomoći u aranđelovačkoj bolnici odmah je prebačena na Dečju kliniku u Beogradu, navedeno je u saopštenju kragujevačke policije.

Do tog napada je došlo sinoć nešto pre 20 sati u auto servisu "Mila" kada je pas iskočio iz boksa i napao devojčicu i počeo da je ujeda, dok se sa drugom decom igrala u dvorištu tog servirsa u ulici Tanaska Rajića.

Napad na devojčicu prekinula je mušterija koja ja udarcima pajserom oterala psa i potom sa vlasnikom Sašom M. odvezla dete u aranđelovačku bolnicu.

Saša M. će, po isteku mere zadržavanja, biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti.