Foto: Reuters

Veliki preokret plavaca

(VIDEO) BLAMAŽA KLOPOVIH REDSA: Pobede Sitija i Čelsija, poraz Liverpula

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su danas u gostima Stouk sa 4:1 u drugom kolu Premijer lige i tako nastavili savršen početak sezone.

Fudbal
> 21:10h

Dvostruki strelac bio je Serhio Aguero, koji je tokom nedelje u utakmici sa Steauom promašio dva penala, ali je danas bio siguran iz jedanaesterca u 27. minutu, a onda je u 36. dao i gol iz igre. Druga dva gola dao je novajlija Nolito, u 86. i petom minutu završnice. Strelac za Stouk bio je Bojan Krkić u 49. minutu.

Barnli je na svom terenu pobedio Liverpul 2:0 golovima Voksa u drugom i Greja u 37. minutu. Marko Grujić igrao je od 78. minuta za ekipu Liverpula, dok Lazar Marković nije bio ni na klupi za rezerve.
Čelsi je u gostima pobedio Votford 2:1. Votford je poveo golom Kapuea u 55. minutu. Gosti su do pobede stigli golovima Bačuajija u 80. i Košte u 87. Za Čelsi su igrali Branislav Ivanović i Nemanja Matić. Ivanović je odigrao ceo meč, a Matić je zamenjen u 78. minutu.
Hal je u gostima pobedio Svonsi 2:0, dok je Totenhem bio bolji od Kristal Palasa 1:0. Everton je u gostima pobedio Vest Hem 2:1.

Fudbaleri Lestera odigrali su kao domaćini bez golova sa Arsenalom. Dobre šanse za Lester propustili su Džejmi Vardi i Rijad Mahrez, ali nisu uspeli da savladaju golmana Petra Čeha. "Tobdžije" večeras nisu napravile nijednu ozbiljnu priliku da ugroze golmana Kaspera Šmajhela.