Foto: Dragana Udovičić

Ni zastoja, ni gužvi

SREĆAN PUT: Na granicama nema čekanja

BEOGRAD - Magla i sumaglica smanjile su jutros vidljivost na putevima u Srbiji, a tokom dana su mogući pljuskovi, uglavnom na jugu i istoku Srbije, te i lokalni odroni, upozorio je vozače Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Društvo
> 04:48h

Po podacima Uprave Granične policije, na graničnim prelazima Srbije nema čekanja dužeg od 30 minuta za putnički saobraćaj.

Zbog radova će danas biti izmenjen saobraćaja na delu auto-puta Beograd-Niš, od naplatne rampe Bubanj potok do izlaza "Tranšped", u smeru ka Nišu.

Na toj deonici će ponedeljkom, utorkom, sredom i četvrtkom za saobraćaj biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, a petkom, subotom i nedeljom samo zaustavna saobraćajna traka.Na auto-putu Beograd-Novi Sad, deonica Stara Pazova-Novi Banovci, od 7 do 17 danas će biti izmenjen saobraćaj u smeru Stara Pazova-Novi Banovci (desna kolovozna traka).

Na putu Niš-granica Bugarske, deonice Pirot-Sukovo i Sukovo-Dimitrovgrad, izmenjen je režim saobraćaja zbog radova.Izmena zbog radova ima i na putu Raška-Novi Pazar, u mestu Batnjak.Usled klizišta sužen je put Šiljkovica-Rošci.