Foto: Profimedija

Skandal o kom bruji Holivud

(VIDEO) SAMANTINE BRIGE: Zvezda Seks i Grada ponižena na 60. rođendan

Glumica Kim Katral, jedan od simbola seksepila, poznata kao zavodljiva Samanta Džouns iz serije Seks i grad proslavila je 60. rođendan.

Pop kultura
> 00:00h

Popurnoj zvezdi čestitke su pristizale sa svih strana, ali ono što je izazvalo burne reakcije jesu upravo reči koje su joj uputile kolege iz legendarne serije. Njena prijateljica i "sestra" Keri Bredšo, glumica Sara Džesika Parker, ali i kolega Vili Garson, uputili su joj srdačne čestitke i na svojim Instagram profilima objavili portrete drage koleginice.

Foto: Instagram printscreen

"Srećan ti rođendan, lepotice. Šaljem ti ljubav i sve najbolje za savršenu, divnu, radosnu i zdravu godinu ispunjenu avanturama. Tvoja stara drugarica, nevaljalica i saučesnica, sestra S", napisala je Parkerova.

Foto: Instagram printscreen
Ona je objavila nešto stariju sliku, iz vremena kada je Kim bila na vrhuncu slave i izgleda. Vili je međutim poželeo svojoj nekadašnjoj partnerki iz serije “Seks i grad” srećan rođendan novom i aktuelnijom fotografijom na kojoj se i te kako vide bore, naročito kad se poredi sa Sarinom čestitkom.
Foto: Instagram printscreen
"Ja sam zaslužila te bore. Igram ulogu žene koja se muči sa borama i starenjem i svim onim što ide uz to. I one su deo priče" – poručila je glumica.